IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Seo Danışmanlığı Seo Danışmanlığı

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By She
  • 2 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2020, 15:44   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SEO’nun Web Sitesine Katkıları

Seo'nun Web Sitesine Katkısı.


SEO’nun Web Sitesine Katkıları

Arama motoru optimizasyonu uygulanan web siteleri arama motoru sonuçlarında daha iyi sıralamalar elde etmektedir. Arama motoru sonuçlarının web sitelerine geri dönüşü organik trafik olarak gelmekte bu sayede daha fazla iş imkanı ve satışları ortaya çıkarmaktadır. SEO hizmeti alan bir web sitesi arama motoru sonuçları için web sitesini uygun hale getirmektedir. SEO kısa vadede yapılacak bir işlem olmadığı gibi sürekli olarak site üzerinde strateji belirlemesi ve uygulanması ile iyi sonuçlar elde edilmektedir. Rakiplerin takibi düzenli içerik üretimi, geri bildirim kazanılması başlıca çalışmalar arasında olsa da en önemli olanı kullanıcıların yararlı bulacağı bir site haline web sitesinin getirilmesidir. Kullanıcı deneyimi ile birlikte gelişen site arama motoru sonuçlarında iyi sıralamalar elde edeceği gibi daha kullanılabilir bir web sitesi haline gelmektedir. UX sayesinde ziyaretçiler web sitesinde daha fazla zaman geçirir, alış veriş yapar ve paylaşır. Bu etkileşim ne kadar uzun sürerse sitenin otoritesi o kadar yükselmektedir. SEO’nun Web sitesine ve yakalanacak iş potansiyeline katkıları oldukça fazladır.

SEO, Web Sitesinin Değerini Yükseltir

SEO site üzerinde doğru yapıldığı takdirde, daha fazla kitleye ulaşılabilmesini sağlayan doğal çalışma yöntemi olduğunu bilmelisiniz. Marka değeri ve rakipler ile aranıza belirgin fark oluşturmanızı sağlar. Daha fazla kullanıcıya ulaşmak için Arama motoru sonuçları sayfası (SERP) içerisinde yüksek sıralama elde edilmesi web sitelerinin gösterim ve tıklama alması açısından gereklidir. SEO yaparak, arama sonuçları sayfasında gösterilen kaliteli sayfa sayısını yüksek değerlere ulaştırıyoruz.

Web yöneticilerinin sayfa üzerine veri girişlerini, arama motorlarına uyumlu olarak girmesini SEO eğitimi sayesinde kolaylaştırarak öğretiyoruz. Dijital pazarlama başarısı, SEO uzmanları üzerinde hemfikir olarak belirttiği uzun vadede getirisi en yüksek yatırım aracıdır. Arama motoru optimizasyonu sayesinde firmaların büyük kar elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Dijital pazarlama sayesinde firmaların güç kazanmasını rakiplerinin üzerinde gözükmesini gerçekleştiriyoruz. Mobil kullanıcılarının arttığı günümüzde herkes cebinde bir bilgisayar taşımaktadır. Seobil, web sitesine uygulayacağı gelişimin sağlayacağı hizmet gücü ve işletmeye kazandıracağı değerleri özetleyecek olursak şöyledir.



* Danışmanlık
SEO Danışmanlığı ile arama motorları sonuçlarında başarılı sonuçlar elde edin. SEO danışmanlığının size sağladığı strateji geliştirme ile web sitesine gelen organik trafiği artırıyoruz. Arama motoru optimizasyon hizmetleri sıralama yükseltmek için yapılan birtakım çalışmalardır. Rakipleri tanımayı, yeni girişimleri ve fırsatları yakalamayı sağlamaktadır. Açık ve sonuç odaklı olunur. İşletmeniz için dijital plan oluşturulmaktadır. Hangi anahtar kelimelerin en önemli hedef olduğunu göstermek için birlikte çalışırız.


* Özgün İçerik
Kaliteli içerikler arama motorların sonuçlarında sıralamanızı doğrudan etkilemektedir. Dijital Pazarlama başarısının günümüzdeki en önemli belirleyici faktörü üretilen içeriklerin özgün olmasıdır. Firmaların dijital reklamcılık başarısını elde edebilmek için iyi yönetilmeleri gerekmektedir. Düzenli yeni özgün içerikler ile markalaşma yolunda ilerlemeleri dijital dünyanın liderlik konumuna götürmektedir. İşletmenize dijital reklam kampanyalarını destekleyecek içerik planlayıcısı oluşturulması sağlanır.


* Dijital Reklam
Markalaşmaya giden olmazsa olmaz yollardan birisi Dijital Reklamdır. Markayı Büyüten, Web sitesinin tüm içerikleri SEO ile başta Google, Yandex ve Bing gibi arama motorları için uygun hale getirildikten sonra hizmet ve İnternet’te satmak istediğiniz ürünleri pazarlamaya hazırsınız demektir. Seo sitelerin bulunmasına destek olur. Dijital pazarlamada öne geçirecek Google SEO, ads Reklamları ve Sosyal Medya reklamcılığı konusunda hizmetler vermekteyiz. Dijital reklam, ziyaretçilerin web sitenizi keşfetmesine destek olur. Seobil, Firmanız için en kazançlı dönüşümü sağlayacak dijital reklamcılık planı hazırlayabilir.


* Markalaşma
Markalaşma kullanıcıların sizi markanız ile aramasını sağlamaktadır. İşletmenizin faaliyet gösterdiği sektörde, firmanıza dışarıdan bakanların gördüğü imaj ve tasarımın bütünü markanızı oluşturur. Eğer markalaşmanız iyi temellere oturtulduğu zaman firmanıza geri dönüşü büyük olacaktır. Bu sayede yıllarca işinize katılacak sadık ve sürekli müşterileriniz olacaktır. Uzun vadede yapılacak en karlı iş Google üzerinde Marka değerinizi arttırmaktır. Seobil, Dijital dünyadaki marka incelemesi ve SEO’da nerede olduğunuzun tespitini yapabilir.


* Web Geliştirme
Web altyapınız ne kadar iyi ise o kadar iyi sonuçlar elde edersiniz. İnternet’teki varlığınızın arkasında iyi bir Sunucu desteğine sahip olmak çok önemlidir. Mükemmel bir markaya sahip, fakat sitesine geri dönüşüm sağlayamayan web siteleri potansiyel iş kayıpları çok büyük olmaktadır. Birçok web tabanı konusunda uzmanlığımız vardır. İşinizle alakalı en uygun sistem önerileri verilmekte, Google, Yandex başarısı başta olmak üzere doğru sistem tercihleri için gelişmiş yazılım altyapılarına yönlendirmekteyiz. Firmanızı başarıya götürecek Google seo çalışması size bir plan olarak sunulur. Özellikle ilk kurulum yapacak web siteleri başarılı bir SEO için iyi bir başlangıç yapmaları ve profesyonel destek almaları en doğru seçim olacaktır.


* Otorite
Otorite doğru SEO uzmanları ve web geliştiricileri tarafından istikrarlı çalışmalar neticesinde uzun vadede size gelecektir. Otorite, SEO siteniz üzerinde başarılı bir şekilde yapıldığı zaman Google’ın siteye daha fazla güvenmesi demektir. Otoritenin sitenize kazandıracağı anahtar kelime ve anahtar kelime çatısı altındaki diğer anahtar kelime gruplarından daha fazla kelime çekmesi ve sitenin çok fazla kelimede sıralama elde etmesidir. Otorite sitenizin arama motorlarında ne kadar kararlı ilerleme kaydetmesi ile ilgilidir. Google kendi algoritmasına göre belirlediği Trustrank, otorite üzerinde etkisini göstermektedir. Kaliteli sayfalar ve nitelikli geri bildirimlere sahip web siteleri, Arama motoru sonuçlarında yüksek otoriter bir web sitesi olması sadece sürdürülebilir bir SEO ile Google sıralama artışı kazanılmaktadır.
________________

~ E & B ~
 
Alt 14 Haziran 2020, 16:22   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

piyasa seo üç kağıtçısı çoktur. seo dediğimiz şey türkiye'de yeni yeni bilinen bir şey ve ilkokul zihniyetli adamların eline kalmış gibi görünüyor. r10'da falan biraz bakındım, yüzde 90'ı adam kandırma üzerine kurulu hizmet paketleri gerçekleştirmekte.
şimdi seo ile ilgili herkesin beynine kazıması gereken altın nokta şudur; google kullanıcı dostu bir arama motorudur. seo'da yükselmenin altın şartı ne backlink'tir ne de reklam. altın kural google'a internet sitenizin kullanıcının ihtiyaçlarına cevap veren bir yapıda olduğunu inandırmaktır. bunun için de içerikten tasarıma, görselliğe kadar her şeyin kullanıcının sitede kalmasını sağlamaya yönelik olmasına dikkat etmelisiniz. istediğiniz kadar backlink alın istediğiniz kadar sitenizin reklamını orada burada yapın istediğiniz kadar anahtar kelime döşeyin...
bunların hepsi geçici numaralardır. bir kullanıcı, google üzerinden internet sitenize düştüğümde hemen çıkıyorsa o zaman bunun analizini çok iyi yapmanız gerekmektedir. eğer bounce rate'niz düşükse o zaman ciddi sorunlar var demektir, o zaman ucuz numaraların bir anlamı kalmamaktadır.
kullanıcının internet siteniz üzerindeki hareketlerini ölçümlemeniz ve bunun analizini yapmanız çok önemlidir bu noktada, bunun ilacı da google analytics ve biraz da adwords'tür. tabi google analytics bilmek başlı başına bir uzmanlık alanıdır. analitik raporlarını okumak ve yorumlayabilmek ve de bu doğrultuda bir çözüm haritası çıkarabilmek seo'nun ileriki aşamalarında size yol gösterecek en önemli hareketlerden birisidir.
yoksa ucuz numaraların uzun vadede bir çözüm getirmeyeceği çok aşikardır. seo sabır gerektiren bir süreçtir. uzun vadeli düşünülür. bir numara yapayım da yukarıya fırlayayım diye bir şey yoktur. üstelik google'un arama motoru algoritmaları da sürekli güncellenmektedir. yurtdışında buna yönelik yazılar yazan büyük sitelerin seo uzmanları var. bunların yazıları takip edilesidir yenilikler açısından. google'un algoritmalarını kimseye açtığı yok en nihayetinde. ama bu adamlar test ediyor, deniyor ve mümkün olduğunca yakın sonuçlar çıkarmaya çalışıyorlar

 
Alt 14 Haziran 2020, 16:33   #3
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık, güzel paylaşım.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:46.