IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Seo Danışmanlığı Seo Danışmanlığı

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2023, 01:11   #1
Standart Google Analytics 4 Raporları

Google Analytics 4 (GA4), işletmelerin web sitesi ve uygulama trafiğini izlemelerine ve analiz etmelerine yardımcı olacak çeşitli raporlar sunar. GA4’te bulunan önemli raporlardan bazıları aşağıdaki şekildedir:

Google Analytics 4 Raporları

1. Edinme raporları (Acquisition reports)

Bu raporlar; trafik kaynakları, kanallar ve kampanyalar hakkında bilgiler de dahil olmak üzere, kullanıcıların bir işletmenin web sitesini veya uygulamasını nasıl bulduklarına ve bunlarla nasıl etkileşim kurduklarına ilişkin bilgiler sağlar.

2. Etkileşim raporları (Engagement reports)

Bu raporlar; oturumlar, hemen çıkma oranları ve ortalama oturum süresi ve oturum başına sayfa sayısı gibi etkileşim metrikleri hakkında bilgiler dahil olmak üzere, kullanıcıların bir işletmenin web sitesi veya uygulamasıyla nasıl etkileşime geçtiğine ilişkin bilgiler sağlar.

3. Davranış raporları (Behaviour reports)

Davranış raporları; sayfa görüntülemeleri ve kullanıcı akışı hakkında bilgiler dahil olmak üzere kullanıcıların bir işletmenin web sitesinde veya uygulamasında nasıl gezindiği ve bunlarla nasıl etkileşimde bulunduğuna ilişkin bilgiler sağlar.

4. Dönüşüm raporları (Conversion reports)

Dönüşüm raporları, kullanıcıların bir işletmenin web sitesinde veya uygulamasında nasıl dönüşüm gerçekleştirdiğine ilişkin işlemler, gelir ve dönüşüm oranları hakkında bilgiler dahil olmak üzere içgörüler sağlar.

5. Kitle raporları (Audience reports)

Bu raporlar; demografi, ilgi alanları ve davranış kalıpları hakkındaki bilgiler de dahil olmak üzere kullanıcıların kim olduğuna dair bilgiler sağlar.

6. Etkinlik raporları (Event reports)

Bu raporlar, kullanıcıların bir işletmenin web sitesindeki veya uygulamasındaki butonlar, bağlantılar ve formlar gibi belirli öğelerle nasıl etkileşime girdiğine dair bilgiler sağlar.

7. Yaşam boyu değer raporları (Lifetime value reports)

Bu raporlar, gelir, işlemler ve katılım metrikleri hakkında bilgiler de dahil olmak üzere bir kullanıcının yaşam süresi boyunca değerine ilişkin içgörüler sağlar.

8. Makine öğrenimi raporları (Machine learning reports)

GA4, verilerdeki kalıpları ve içgörüleri otomatik olarak belirlemek için makine öğrenimi kullanır. Bu raporlar, verilere dayalı içgörü ve öneriler sağlar.

Fakat yukarıda listelediğimiz tüm bu raporların ayrıntılı olmadığını bilmeniz gerekir. GA4’te çok daha fazla rapor vardır.
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 
Alt 31 Ocak 2023, 08:58   #2
Standart

Paylaşım için teşekkür ederiz

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:45.