IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2021, 22:26   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart PPK - kimdir ?

PPK ( Rusça : ППК ), esas olarak Rostov-on-Don'da bulunan bir Rus trans ikilisiydi . Grup, Sergei Pimenov [ ru ] ve Alexander Polyakov'dan [ ru ] oluşuyordu . 'PPK' adı, kurucu üyelerin baş harflerinin kısaltmasıdır; K, kısa süreli üye DJ Kordj (Roman Korzhov) içindi.

PK nedeniyle tek "için uluslararası tanındı ResuRection ücretsiz olarak indirmek için kullanılabilir", mp3.com . Birkaç milyon insan [ QuantifyOneR ] onu ve ile sözleşme imzaladıktan getirilen popülerlik böyle bir dalga indirilen Paul Oakenfold 'ın Perfecto etiket ve yılbaşı 2003 kutlamak için kullanıldı Varşova , Polonya görülen ( Sky News Aralık 2002 Etkin, 31 ).

Bu şarkı, bir Rus veya SSCB grubundan Birleşik Krallık Tekler Listesine giren ilk şarkıydı. Şarkı İngiltere'de 3 numaraya ulaştı ve Sergei Pimenov, Alexander Polyakov ve grubun yöneticisi Yury Marychev, British Phonographic Industry (BPI) tarafından sertifikalandırılmış Silver Disc ödülüne layık görüldü ve yalnızca İngiltere'de 200.000'den fazla kopya sattığını belirtti.

"ResuRection", 1979 Rus ( Sovyet ) filmi Siberiade'den Eduard Artemyev tarafından yazılan orijinal melodiye dayanıyordu ve bazı remix versiyonlarında kozmonot Yuri Gagarin'in vokal örneklerini içeriyordu [ kaynak belirtilmeli ] . Artemyev melodisi daha sonra Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 2014 Kış Olimpiyatları'nın açılış töreninde elinde kırmızı bir balon tutan küçük bir kızla çalındı .

"Yeniden" albümünden melodi "Zodiak" dayanıyordu Disko Alliance tarafından Letonyalı elektronik rock grubu Zodiaks . 2004'ün başlarında ikili, Minimalistix'in 2003'teki hit parçası Magic Fly'ın bir remiksini yayınladı .

alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:25.