IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2021, 22:21   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Earth, Wind & Fire - kimdir ?

Earth, Wind & Fire ( EW&F veya EWF ), R&B , soul , funk , caz , disko , pop , dans , Latin ve Afro pop müzik türlerini kapsayan bir Amerikan grubudur . [2] [3] Tüm zamanların en yenilikçi ve ticari olarak en başarılı eylemlerinden biri olarak tanımlandılar. [2] [4] [5] Rolling Stone onları "yenilikçi, kesin ama şehvetli, hesaplanmış ama heyecan verici" olarak nitelendirdi ve grubun "siyah popun sesini değiştirdiğini" ilan etti. VH1 ayrıca EWF'yi "şimdiye kadarki en büyük gruplardan biri" olarak tanımladı.

Grup, 1969'da Maurice White tarafından Chicago'da , Salty Peppers olarak bilinen önceki bir gruptan büyüyerek kuruldu . EWF'nin diğer önde gelen üyeleri arasında Philip Bailey , Verdine White , Ralph Johnson , Larry Dunn , Al McKay , Roland Bautista , Robert Brookins , Sonny Emory , Fred Ravel , Ronnie Laws , Sheldon Reynolds ve Andrew Woolfolk yer alıyor . Grup kalimba sesi, dinamikkorna bölümü , enerjik ve ayrıntılı sahne şovları ve Philip Bailey'nin falsetto vokalleri ile Maurice White'ın baritonunun karşıtlığı .

Grup, 17 aday arasından altı Grammy kazandı ve 12 aday arasından dört Amerikan Müzik Ödülü kazandı. [2] Onlar içine müzeye edilmiştir Fame Rock and Roll Hall , Fame Vokal Grubu Hall , Fame NAACP Image Ödülü Hall ve Hollywood'un RockWalk bir yıldız almasına ilave olarak, Hollywood Şöhretler . 90 milyondan fazla plak satışıyla, tüm zamanların dünyanın en çok satan gruplarından biridir . Grup ayrıca bir ASCAP Rhythm & Soul Heritage Ödülü aldı,BET Yaşam Boyu Başarı Ödülü , ve Soul Train Legend Ödülü , yanı sıra Naras İmza Vali Ödülü, bir Grammy Yaşam Boyu Başarı Ödülü , 2012 Kongre Horizon Ödülü , ve 2019'da Kennedy Center Honors .

alıntıdır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:21.