IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2021, 17:58   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Paul Hardcastle - kimdir ?

Paul Lewis Hardcastle , İngiliz besteci , müzisyen , yapımcı , söz yazarı , radyo sunucusu ve çok enstrümantalisttir . 1985'te UK Singles Chart'ta 1 numaraya yükselen " 19 " adlı şarkısıyla tanınır .

Hardcastle kariyerine 1982 yılında First Light adı altında oturum vokalisti Derek Green ile çalışırken başladı . Birleşik Krallık listelerinde küçük bir başarı elde ettiler, ancak proje iki yıl sonra terk edildi ve Hardcastle solo bir kariyere devam etti. [2]

1984 elektro-funk / serbest stil / enstrümantal parça, "Rain Forest" dahil olmak üzere ilk single'larıyla bazı başarılar elde etti ve "Sound Chaser" parçasıyla birlikte dans listesinde iki numaraya ulaştı. [3] "Rain Forest" ayrıca ruh listesinde beş numaraya ve Billboard Hot 100'de elli yedi numaraya ulaştı . [4]

Hardcastle en iyi 1985 single'ı " 19 " ile tanınır ve bu single Birleşik Krallık'ta (beş hafta boyunca) ve dünya çapında birçok başka ülkede 1 numara olmuştur. Ayrıca ABD Pop listesinde 15 numaraya ve ABD Dans ve Kulüp listelerinde 1 numaraya ulaştı. Şarkı , 1985'in En Çok Satan Teklisi dalında Ivor Novello Ödülü'nü aldı . [5] " 19 " un devam single'ı "Just for Money" idi ve Birleşik Krallık'ta 19 numaraya ulaştı. Aynı zamanda diğer birçok Avrupa ülkesinde devam ettirdi. [6]

1986'da Hardcastle , Hiroşima'nın " One Wish " şarkısına bir remiks yayınladı . Aynı yıl, Hardcastle'ın " The Wizard "ı BBC'nin haftalık Top of the Pops programının tema melodisi olarak kabul edildi . Tema melodisi 3 Nisan 1986'dan 26 Eylül 1991'e kadar kullanıldı.

" Don't Waste My Time " şarkısı Mart 1986'da İngiltere'de Hardcastle'ın ikinci ilk ona girdi. Şarkıda Heaven 17'nin geri vokalisti Carol Kenyon yer aldı .

1989'da Hardcastle , daha önceki kayıtlarda birlikte çalıştığı vokalist Kevin Henry ile işbirliği yaparak First Light üzerinde çalışmaya devam etti .

1990'lardan bu yana, Hardcastle birkaç synth caz albümü kaydetti , Kiss the Sky ( Jaki Graham ile birlikte ) ve The Jazzmasters takma adları altında ve ayrıca gerçek adı Paul Hardcastle altında alternatif albümler yayınladı .


alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:43.