IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2021, 17:53   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Norman Brown - kimdir ?

Norman Brown (18 Aralık 1970 doğumlu) Amerikalı bir pure caz gitaristi ve şarkıcısı.

Brown, 1970 yılında Louisiana, Shreveport'ta doğdu ve Kansas City, Kansas'ta büyüdü. Sekiz yaşındayken kardeşinin akustik gitarına ilgi duydu. Jimi Hendrix ve Isley Brothers'tan ilham aldı . Wes Montgomery'yi duyunca caz çalmaya başladı. [1] Hollywood'daki Müzisyenler Enstitüsü'ne katıldı . [1] 1984 yılında mezun olduktan sonra kadroya katıldı ve 1998 yılına kadar eğitmenlik yaptı. 1991 yılında Motown'un bir bölümü olan Mo Jazz ile anlaştı . [2]

1992'de Just Between Us adlı ilk albümünü çıkardı . Ortak çalışanlar arasında Boyz II Men , Stevie Wonder ve Kenneth H. Williams vardı. Albümün yapımcılığını Brown'ı keşfeden caz davulcusu ve yapımcısı Norman Connors üstlendi . 1994 yılında Brown , kritik başarı kazanan ve Soul Train Müzik Ödülleri tarafından yılın caz albümü ödülüne layık görülen After the Storm albümünü yayınladı . Ayrıca iki yılı aşkın bir süredir listelerde kalarak Gavin Radyo Ödülü kazandı. Bu albümü , kendisine daha geniş bir dinleyici kitlesi ve Amerikan Caz Ödülü kazandıran 1996 tarihli Better Days Ahead albümüyle takip etti . 1999 yılında üç yıllık bir aradan döndü ve ile imzalanan Warner Bros bırakmadan,Norman Brown, Paul Brown ve Herman Jackson tarafından üretilen Celebration .

2002 yılında saksafoncu Kirk Whalum ve trompetçi Rick Braun ile BWB'yi kurdu ve Groovin' albümünü çıkardılar . 2007 yazında Brown , Radio and Records dergisine göre Stay with Me albümünden "Let's Take a Ride" adlı smooth caz radyosunda 1 numaralı hit oldu . 2008'de Verve Music Group , Just Between Us'ı "Verve Originals" serisinin bir parçası olarak yeniden yayınladı . Brown'ın müzik sırasında duyulabilir Weather Channel 'ın 8'ler üzerinde Local segmentleri. "Lydian" adlı şarkısı, 2008'deki The Weather Channel Presents adlı derleme albümlerinde yer alıyor :. 2011'de Brown, Gerald Albright ile 7/24 bir numaralı single'ı olan "In the Moment" ı kaydetmek için işbirliği yaptı ve ona Grammy Ödülü adaylığı kazandı.


alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:57.