IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2021, 17:24   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Adrian von Ziegler - kimdir ?

Adrian von Ziegler ( Alman: [aːdʁiaːn fɔn tsiːɡlɐ] ; 1989 Aralık 25 doğumlu) bir İsviçre bestecidir Zürich . Mayıs 2021 itibariyle kanalının 1.000.000'den fazla abonesi bulunan video paylaşım sitesi YouTube'da popülerlik kazandı. Şarkılarına söz eklemek istemediğini belirterek, çoğunlukla vokal olmayan eserler besteliyor. . Adrian von Ziegler , müziğini bestelemek için "çok eski bir klavye" ve Magix Music Maker kullanmaya başladı. Hala bu klavyeye sahip, ancak şimdi esas olarak Cubase kullanıyor . Medyanın dikkatini çektiğine dair çok az işaret olmasına rağmen, von Ziegler 2012'de Magix dergisinin bir makalesinde yer aldı.

Von Ziegler, 15 yaşında yerel bir rock grubunda davulcu olarak müzik deneyimine başladı. Ancak daha melodik bir ifade isteyerek gruptan ayrıldı ve sadece kulaklıklı mikrofon ve gitar kullanarak bağımsız olarak müzik bestelemeye başladı.

2007'den 2009'a kadar, "Indigo" adlı sanatçı adı altında sayısız demo şarkı kaydetti; bu şarkılarda gitarının yerini giderek daha sık klavye ve orkestra düzenlemeleri aldı; bu şarkılar giderek daha çok tercih etmeye başladı. 2008 yılında sosyal paylaşım sitesi Myspace'de müzik yayınlamaya başladı .

2009 yılında Indigo takma adını bıraktıktan sonra , 2010 yılında Requiem ve Lifeclock albümleriyle başlayarak kendi adıyla müzik yayınlamaya başladı .


alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:40.