IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2021, 23:33   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart The Midnight - kimdir ?

The Midnight , Atlanta merkezli şarkıcı-söz yazarı Tyler Lyle ve Los Angeles merkezli Danimarka doğumlu yapımcı, söz yazarı ve şarkıcı Tim McEwan'dan oluşan bir synthwave grubudur .

Grup, Lyle ve McEwan'ın 2012'de Kuzey Hollywood, CA'da bir ortak yazarlık atölyesi sırasında buluşması sonucunda kuruldu . için skorla kısmen esinlenerek Drive ve onun serbest bırakılmasını etrafında büyüyen bir retro synth tür, çifti iki yıl sonra serbest bırakılacağı iki single, "WeMoveForward" ve "Gloria", yazdı 2014, Days of Thunder adlı ilk EP'lerinin bir parçası olarak . [ 2016'da ikili 12 parçalık bir LP yayınladı , Endless Summer , ardından 2017'de Nocturnal , müzik dağıtım web sitesinde bir iyi satıcı olarak birkaç hafta geçirdiği Bandcamp ve üzerinde 17 numarayı ulaştı Billboard ' Ekim 2017 s Dans / Elektronik çizelgeleri bant Globe gerçekleşiyor, konseri aşımı satmak ikinci gerçekleştirdiğini Kasım 2017'de Los Angeles'ta Broadway'de tiyatro . Grup , başka bir retro synth türü yapımcısı olan Timecop1983 ile birden fazla işbirliği yaptı . İşbirliklerinden biri "River of Darkness" başlıklı Nocturnal albümünde yer alıyor . Aralarındaki diğer işbirliği , "Static" başlıklı Night Drive of Timecop1983 albümünde yer alıyor .

Grubun mottosu " mono farkında olmama " (物の哀れ), Japonca bir deyimdir ve "nostaljik bir özlem duygusu ve hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmeyeceğinin farkındalığı" anlamına gelir.

2019'da McEwan , synthwave türünün kökenlerini ve büyümesini araştıran The Rise of the Synths adlı belgesel filmde yer aldı . McEwan , filmde rol alan ve hikayeyi anlatan John Carpenter da dahil olmak üzere, sahnedeki diğer bestecilerin yanında yer aldı

alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:23.