IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2021, 18:21   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Paramore - kimdir ?

Paramore (telaffuz "Pe-ra-mour") 2004 yılında Franklin, Tennessee'de kurulan Amerikalı alternatif punk rock grubu. Gruptaki bazı değişikliklerden sonra Paramore, şu anda Hayley Williams (vokal/klavye), Taylor York(gitar) ve Zac Farro'dan (Bateri) oluşuyor.

Şarkılarının büyük çoğunluğunu Hayley Williams ve gitarist Josh Farro'nun yazdığı grubun ilk albümü 2005 yılında piyasaya çıktı. Verdikleri konserler ve internette tanıttıkları single'lar "Pressure" ve "Emergency" ile birçok hayran kazandılar.

Grup 2007'de çıkarttığı "Riot!" albümü ile büyük bir ün kazandı. Albümden ilk single olan "Misery Business" çok başarılı oldu ve grubun MTV'nin "Haftanın Sanatçısı" programına konuk olmasını sağladı. Başarıyı çabuk yakalayan grup, 21 ile 25 arasındaki genç yaş ortalaması ile dikkat çekiyor.

Grup 2007 ve 2008 yıllarını turnede geçirirken, 2009 yılının ilk yarısının albüm hazırlıklarına ayırdı ve kayıtları tamamladıktan sonra No Doubt ile uzun bir turneye çıktı.Yeni albüm şarkılarını da bu turnede tanıtan grup Ignorance, Brick by Broing Brick ve Where the Lines Overlap gibi şarkılarını canlı canlı görücüye çıkardı

alıntı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:59.