IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2021, 18:17   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rob Zombie - kimdir ?

Beyaz Zombi üyesi 12’deOcak 1965'te Haverhill, Massachusetts'te doğdu. Doğumda, o Robert Bartleh Cummings seçildi, ancak, ilk adı Robert ve grup grubunun kısaltması olan Zombie'nin birleşimi, ün kazanmasında kullanılan isim oldu. Robert ve Louise Cummings'e ait iki çocuğun ilk ve en yaşlısı. Onun gibi, küçük kardeşi de müzikle ilgilendi ve grup Powerman 500'ün vokalisti.

Çocukken, Robert oldukça etkilendikorku filmleri ve Alice Cooper, Bela Lugosi ve Stan Lee'nin beğenilerini idolleştirdi. Radikal bir çocukluk geçirdi, bir isyandan diğerine hayatta kaldı, hızla büyümesine neden oldu. Haverhill Lisesi ve Parsons Tasarım Okulu'na girdi.

Mezun olduğu zaman, Robertsoğanları ile anlayışını kazanmıştı, daha sonra, yedi yıl boyunca kalbini çalan bayan Hanım'la birlikte, Beyaz Zombie grubunu kurdu, Sean Yseult. Birlikte, uzun yıllar boyunca çalıştılar, birçok single, albüm ve turlar düzenlediler. İlk albümlerinin yayımlanmasının ardından, Ruh-Kırıcı 1987'de ikili, ikinci stüdyo albümlerini çıkarmaya devam etti. Hızla büyüyen Geffen Records'un dikkatini çekti ve ardından onlarla üçüncü stüdyo albümlerini çıkardılar.

Beyaz Zombie ile birçok başarı elde ettiAslında, plak şirketi, ilk albümlerini, ABD'de 2 milyonun üzerinde kopya satılan plak etiketiyle birlikte yayımladı. Dördüncü stüdyo albümleri, ABD'de 200 milyondan fazla kopya satarak Billboard 200'de ortaya çıktı. Dahası, grubun başarısı daha sonra Robert’ı 1996’da ismini Rob Zombie’ye yasal olarak değiştirmesi için zorladı. Ölümün Elleri.

Beyaz Zombiler dağıldıkça, eğlence sektöründeki kazanç paylarını aldılar. Grup devam ederken, onların eşsiz taslak şarkı sözleri ve hazırlıkları ile dikkat çekiyorlardı.

Rob Zombie grubunun dağılmasından sonra 1996 animasyon filmi için Mike Judge ile çalışmaya devam etti. Beavis ve Butthead Amerika Yapar. Bu arada, kendi başına, ilkini serbest bıraktı.1997'de ilk albümü çeşitli müzikal ünlülerle birlikte çalışıyor. Albüm, Billboard 200'de beşinci sırada çıkış yaptı ve piyasaya sürüldüğü ilk hafta 121'in üzerinde kopya sattı. Hala ilk albümünün başarısı ile neşeli bir yolculuk yaparken, Amerikan müzik yaptı., ilk remix albümü haline gelen bir şarkı.

1988'de Rob Zombie kendi plak şirketi Zombie-Go Go Go Records'ı başlatmaya karar verdi. Kayıtlarıyla, hayranlarının tam ortasına kadar uzanıp bir sürü müzik yayınladı.

alıntı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:28.