IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2021, 18:27   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart The Corrs - kimdir ?

The Corrs, pop-rock'türünün ögelerini geleneksel İrlanda temalarıyla müziklerinde birleştiren İrlandalı bir müzik grubudur. Grup üyeleri, Andrea Corr (baş vokal, teneke düdük (tin whistle), ukulele), Sharon Corr (keman, klavye, geri vokal), Caroline Corr (davul, vurmalı çalgı, piyano, bodrán, geri vokal) ve Jim Corr (gitar, piyano, klavye, geri vokal) kardeşlerdir. Dundalk, County Louth, İrlanda'dan dünyaya açılmışlardır.

The Corrs, birçok ülkede Platinum seviyesine ulaşan ve dünya çapında 40 milyon albüm satan yedi stüdyo albümü ve sayısız tekli eser üretmiştir.] Bugüne kadarki en başarılı albümleri olan Talk on Corners, Avustralya'da çoklu platin seviyesine ulaşmış ve İngiltere'de 1998'de en çok satan albüm olmuştu. Grup, bir numarada Talk on Corners ve iki numarada Forgiven, Not Forgotten ile İngiltere albüm listelerinde aynı anda ilk iki sıraya yükselen sadece bir avuç eylemden biri olmuştu. Sonuncusu 1996 yılında Avustralya'da en çok satan üçüncü albümdü. Üçüncü stüdyo albümleri In Blue, on yedi ülkede bir numaraya yükselmişti.

The Corrs, hayırseverlik faaliyetlerine etkin bir şekilde katılmıştır. 2004'teki The Prince's Trust etkinliğinde ve 2005'te U2'dan Bono ile birlikte Live 8 gibi sayısız hayır konserinde yer almışlardır. Aynı yıl müzik ve yardım toplama kampanyalarına katkılarından dolayı kendilerine onursal MBE (Most Excellent Order of the British Empire) takdim edildi. Grup neredeyse 10 yıldır etkin değildi çünkü Jim ve Caroline aileleriyle ilgilenmekte; Andrea ve Sharon ise kendi aileleriyle ilgilenirken solo kariyerlerini sürdürüyordu. Sharon'a göre, The Corrs'un yeniden bir araya gelip gelmeyeceği belirsizdi. Ancak, 2015'in başlarında yeniden birleşme söylentilerini, Haziran 2015'te Chris Evans ile yaptığı bir radyo röportajında, Andrea'nın The Corrs'ın yeni bir albüm üzerinde çalıştığını ve BBC Radio 2'nin Live in Hyde Park festivalinde yer alacağını belirtmesi doğrulamıştır. Altıncı stüdyo albümü White Light bir Avrupa turu eşliğinde 27 Kasım 2015'te piyasaya sürüldü. İki yıl sonra, yedinci stüdyo albümü Jupiter Calling, 10 Kasım 2017'de piyasaya sürüldü.

alıntı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:04.