IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2020, 21:17   #1
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hakan Taşıyan

Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan nereli, kaç yaşında?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Özellikle 90'lı yıllarda yaptığı müzikal çalışmalar, çıkardığı albümler ve hit olan şarkılarla gündeme gelen Hakan Taşıyan bugün Kanal D’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu. Seslendirdiği unutulmaz arabesk şarkılarla hafızlara yer eden bir isim olan Hakan Taşıyan hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık. İşte Hakan Taşıyan hakkında tüm merak edilenler...

'Hakan Taşıyan kaç yaşında, nereli? Hakan Taşıyan kimdir?' sorularının yanıtları tüm magazin severler tarafından araştırılıyor. Kanal D’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olan Hakan Taşıyan yeniden gündem konusu oldu. Programa katılmasının hemen ardından tüm magazin severler Hakan Taşıyan kaç yaşında, nereli? Hakan Taşıyan kimdir? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladılar. Hakan Taşıyan hakkında merak edilenlerin tümü haberimizin içerisinde yer alıyor...

HAKAN TAŞIYAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ? HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?
Hakan Taşıyan 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Küçük yaştan beri müziğe ilgi duyan Taşıyan, çocukluk yaşlarında saz çalmaya başladı. Ünlü sanatçı ilk kasedini olan "Hesabım Bitmedi"yi 1996 yılında piyasaya sürdü. 1997 yılında ise ikinci albümü "Sensiz İki Gün"ü çıkardı ve bu albümü ile geniş kitleler tarafından tanındı. Daha sonra çok sayıda konsere çıkan Taşıyan, 1998 yılında "Gözün Sevem" adlı albümünü çıkardıktan sonra 1999 yılında dördüncü albümü "A Canım Kıymetini Bilemedim"i piyasaya sürdü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Asıl çıkışını 2000 yılında çöıkardığı "Güz Gülleri" albümü ile yakalayan Taşıyan, 2002 yılında "Mor Hicranlar" albümüyle kariyerine devam etti. 2002 yılından sorna müzikal çalışmalara devam etti. Kendi adını taşıyan "Hakan Taşıyan", "Türkülerle", "Mutluluk Yağmuru", "Ya Sen Ha Hiç" ve "Gitme Gülüm" albümlerini piyasaya sürdü. 2012 yılından sonra uzun bir süre ortalarda görülmeyen Taşıyan, bir süre albüm ya da herhanbi bir müzikal çalışma yapmadı.
Müzik kariyeri dışında 1998'de "Hesabım Bitmedi" adlı dizide başrol oynadı. 2001 tarihinde ise "Güz Gülleri" dizisinde oynamıştır.

Hakan Taşıyan, 2018 yılında "Sessiz Sedasız Dönüş" adlı yeni albümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Toplam 9 şarkıdan oluşan albümde Mehmet Ali Öç, Taner Solak, Ali Tekintüre, Mustafa Yaşamış, Vural Şahin, Tarık Ağansoy, Fethi Demir, Yusuf Bulut ve Ahmet Demir gibi müzik adamlarının eserleri yer aldı. Albümün aranjeleri ise Tarık Ağansoy, Göksun Çavdar, Ceyhun Çelik ve Fethi Karaduman gibi müzisyenlerin imzası bulunuyor.

Alıntı
________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 28 Mart 2020, 22:26   #2
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir zamanlar Müslüm baba'nın veliahtı olarak gösterilen ve uyuşturucu pokuna kendi kendini bitiren arabeskçi.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:06.