IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2022, 22:19   #1
Standart Ayaz Erdoğan Kimdir?

Ayaz Erdoğan 17 Şubat 1994 İstanbul doğumludur. Aslen Mardinlidir. Müziğe İlk adımını 14 yaşında atmıştır.

Ayaz Erdoğan Kimdir?

Müziğe çok çok küçük yaşlarda başlayan ayaz erdoğan bestelerini de kendisi üretmiştir. Bundan dolayı müziğe yöneldiği gibi piyano ve gitar çalmayı öğrenerek beste yapmaya da yönelmiştir. 2004 yılında güzel sanatlar lisesinden mezun olmuştur. Söz yazarı, besteci ve aynı zamanda prodüktörde olan şarkıcı Ayaz Erdoğan 2016 yılında Emre Sokman ile Werewolf Music şirketini kurarak birçok şarkıcının da yapımcılığını da yapmıştır.
2019 yılında Ederin Olsun şarkısı ile daha çok ünlenmiş ve ön plana çıkmıştır. Ederin olsun single’ı dinlemek ve indirmek isteyen kişiler 2020-2021 En Yeni Mp3leri İndir sitesinden Ayaz Erdoğan Ederin Olsun indir seçeneğine tıklayarak dinleyebilir ve indirebilirler. Ederin olsun, helal etmiyorum gibi şarkılarla listelerde kendine yer edinmiş ve şarkıları milyonlarca insanlar tarafından beğenilmiştir. Farklı müzik tarzıyla, insanlara cazip gelen müzikleriyle öne çıkmış ve her dönem albüm çıkartmıştır. Genel olarak pop türünde müzik üreten ayaz şahane parçaları ile dünyaca tanınmıştır.
Ayaz Erdoğan'ın Yeteneği
Ayaz Erdoğan çok küçük yaşlarda müziğe başlaması ile birlikte kendini müzik aletlerinde, müzik yapımcılığında, aynı zamanda beste ve söz yazımında da geliştirmiştir. Yeteneğini fark eden insanlar ayaz Erdoğan'ı dinlemiş ve beğenmiştir. Ayaz Erdoğan müzik şirketini ortak arkadaşıyla kurmasıyla birçok müzisyene yapımcılık yapmış ve birçok müziğinde sözlerini yazmış ve bestesini yapmıştır. Müzikteki mix ile de ilgilenen Ayaz Erdoğan müzik severlerin ilgisini çekmiştir. Ederin olsun, helal etmiyorum gibi şarkılarla listelerde kendine yer edinmiş ve şarkıları milyonlarca insanlar tarafından beğenilmiştir.
Ayaz Erdoğan’ın Müzik Yapım Şirketi
DigitalAudio Workstation programları ile tanışan Ayaz Erdoğan kendi projelerinin aranjmanlarını yapmış ve prodüktörlük alanında başarılı olmuştur. 2016 Yılında Emre Sokman ile ortak bir şekilde kurduğu Werewolfmusic yapım şirketi ile birçok ünlü sanatçının yapım şirketi yapımcılığını üstlenmiştir. Müziklerin besteleri ve mixi ile de ilgilenen Ayaz Erdoğan Müzik Yapım şirketleri karşısında iddialı duruşunu öne çıkarmış ve yapımcılığını yaptığı müziklere gereken değerin fazlasını vermiştir. Ayaz Erdoğan'ın yapımcılığını müziklere gösterdiği özenden dolayı müzisyenlerin de ilgisini çekmiş ve müzisyenler tarafından yapım şirketi desteklenmiştir.

Alıntı
________________

Ayaz Erdoğan Kimdir?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:57.