IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2022, 21:17   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Godsmack - kimdir ?

Godsmack 1995 yılında kurulmuş bir Amerika Massachusetts'ten alternatif metal ve Hardrock/Heavy metal grubudur. Grup günümüze kadar 7 stüdyo albümü ve 1 EP albüm yayınlamıştır. Grubun kurucuları solist ve söz yazarı Sully Erna, gitarist Tony Rombola, basçı Robbie Merrill'dir.

Grup kuruluşundan günümüze kadar 11 milyondan fazla albüm satışı elde etmiştir.

Grubun arka arkaya çıkardıkları üç adet albümü ( Faceless, IV ve The Oracle ) Billboard 200'de 1. sıraya çıkmıştır. Grubun ayrıca 18'i ilk beşte olmak üzere en iyi on rock radyo hitine sahip 25 şarkısı vardır.

Grubun yedinci albümü When Legends Rise 27 Nisan 2018'de yayınlandı. Vokal Sully Erna 2021'de yeni albüm yayınlayacaklarını duyurdu.

Grup altıncı stüdyo albümleri 1000hp'nin piyasaya sürülmesi onuruna, Belediye Başkanı Marty Walsh 6 Ağustos'u Boston şehrinde "Godsmack Günü" olarak ilan etti.

Godsmack grubunun 2000 yılı albümü **ake'den çıkardığı Vampires isimli single, 2001 yılında En İyi Enstrümental Parça dalında Grammy ödülü adayı olmuştur. Fakat gruptaki kimse bunu çok önemsememektedir. Çünkü kazayla kaydettikleri bu şarkı için: "Neden aday olduğumuzu anlayamamıştım, bir anda kendimizi Joe Satriani ile aynı kategoride yarışırken bulmuştuk. Şarkıyı da yanlışlıkla kaydetmiştik zaten," diyor grubun solisti Sully Erna. Grubun ayrıca 2002 ve 2003 yıllarında iki adet Grammy adaylığı bulunmaktadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


alıntıdır.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:02.