IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2020, 18:48   #1
Standart Galaxy Note 3 Isınma ve Performans Sorunu ve Çözümü​

Galaxy Note 3 Isınma ve Performans Sorunu ve Çözümü​

Her cihazda olduğu gibi bir süre sonra Note 3’te de donma, ısınma ve durdurulma gibi performans kaynaklı bazı sorunlar ortaya çıkıyormuş. Bu sorunları ortadan kaldırmadaki ilk ve en büyük adım geçmiş uygulama verilerini temizlemektir. Güncellemeler, kullanım verileri ve daha birçok etken cihazınızı çok ağırlaştırır ve bu ağırlaşmanın ardından yaptığınız her işlemde cihazınız iki kat daha fazla ısınır. Uygulama verilerini silmek Facebook, Instagram gibi uygulamalardan çıkış yapmanıza, Google Play dışında bir kimlikle oynadığınız oyunlarda ise verilerin silinmesine yol açabilir. Ancak hesabınıza giriş yapmanız tüm bu sorunları ortadan kaldıracaktır. Uygulama verilerini silmek için, “Ayarlar >> Uygulamalar >> Uygulama Yöneticisi >> Hepsi”ne girerek, Rehber, Galeri dışındaki kullandığınız uygulamaların verilerini silebilirsiniz. Lütfen bilmediğiniz uygulamaların verilerini silmeyin. Bu işlemin ardından cihazınızı yeniden başlatın.
Mümkün olduğunca cihazınızı şarjdayken kullanmayın.
Kullanmadığınız uygulamaları Görev Yöneticisi’nden sonlandırın ve yine kullanmadığınız sürece Wi-Fi, Konum ve Mobil Verileri kapalı tutun.
“Ayarlar >> Geliştirici Seçenekleri”ne giderek Pencere animasyon ayarı, Geçiş animasyonu ölçeği ve Animatör süre ölçeğine ayrı ayrı tıklayarak Animasyon kapalı seçeneğini işaretleyin.​
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:00.