IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2020, 18:43   #1
Standart Galaxy S5 Şarj Sorunu ve Çözümü​

Galaxy S5 Şarj Sorunu ve Çözümü​


Bazı kullanıcılar tarafından edindiğimiz bilgilere göre cihazları çok yavaş şarj oluyor, batarya çok kısa süre içerisinde boşalıyor ya da hiç şarj olmuyormuş.

•Bu problem genellikle su alan ya da fiziksel hasara uğramış cihazlarda oluşur. Eğer cihazınız yeni ve hiçbir şekilde en ufak bir hasar dahi almadıysa büyük ihtimalle bu sorun üretim aşamasında oluşmuş bir problemdir. Eğer cihazınız bu açıklamaya uyuyor ise garanti kapsamında ürününüzü yenileyin.
•Doğru parçaları kullandığınızdan emin olun. Eğer tek parça şarj aleti kullanıyorsanız şarj aletinizi başka cihazlara bağlayarak çalışıp çalışmadığını deneyin. Eğer şarj aletiniz diğer cihazlarda da aynı şekilde şarj ediyor ya da çalışmıyorsa, yeni bir şarj aleti edinin ya da garanti kapsamında yenileyin.
•Orijinal şarj aleti kullanmıyorsanız, kullandığınız şarj aleti ile telefonunuzun aynı voltajda değerlere sahip olduğundan emin olun. Cihazınızı şarj edecek olan voltaj, kullanım kılavuzunuzda belirtilir. Bu voltaja uygun bir şarj aleti edinin.
•Hâlâ şarj olmuyorsa sorun cihazınızın şarj girişinden kaynaklanabilir. Bunun için cihazınızı USB kablosu ile bir bilgisayara bağlayın. Eğer telefonunuzu bilgisayarda görüntüleyebiliyorsanız sorun şarj aletinizdedir ancak görüntüleyemiyorsanız sorun cihazınızdadır. Bunun için cihazınızı servise gönderip şarj girişinin değiştirilmesini talep edin.
•Eğer cihazınız normal süresinde şarj oluyor ancak hızlı bir şekilde boşalıyor ise, batarya koruma uygulaması olan Juice Defender ile cihazınızın batarya ömrünü uzatabilirsiniz.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:36.