IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2020, 19:14   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ile İlgili Tüm Söylentilerle Oluşturulan Konsept Tasarım



Samsung'un yakında tanıtmayı planladığı Galaxy Note 20'nin tasarımına dair şimdiye kadar Galaxy S20 ile Note 10 arasında bir tasarıma sahip olacağı dışında çok fazla bilgi gelmedi. Ancak bir tasarımcı, Samsung Galaxy Note 20 Ultra'nın tanıtım videosu olabilecek kadar başarılı bir konsept ortaya koydu. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yakın zamanda Galaxy Note 20 amiral gemisi ailesini tanıtacak. Koronavirüs nedeniyle daralan akıllı telefon pazarında yeni amiral gemileri eskisi kadar fazla ilgi görmese de Galaxy Note 20 Ultra'nın yılın en başarılı telefonlarından biri olması bekleniyor.
Yeni yayınlanan Galaxy Note 20 Ultra konsept tasarımı, yaklaşık iki dakikalık bir video olarak karşımıza çıktı. Tasarımcı, videonun bir konsept olduğunu, ancak şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılara dayandığını vurguluyor. Konseptteki telefon son derece gerçekçi bir tasarım ortaya koyuyor ve adeta Galaxy Note 20 Ultra lansmanından çıkmış gibi görünüyor.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra konsepti, Galaxy S20 serisini temel alıyor

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Note 20 Ultra konsepti, metal ve cam malzemeden yapılmış, simetrik bir tasarım sunuyor. Telefon ön ve arka tarafta eşit şekilde kavisli kenarlara sahip. Üst ve alt tarafları ise tamamen düz bir sergileniyor. Arka taraftaki Samsung logosu, bu kez Galaxy Note 10 Lite'ta olduğu gibi alt tarafa doğru yerleştirilmiş.
Telefonun yine arka tarafında, sol üst köşede büyük bir kamera modülü bulunuyor. Arka kamera modülü, Galaxy S20 Ultra ile oldukça benzer görünüyor ve biraz çıkıntılı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Selfie kamerası ekranın orta üst kısmındaki delikte bulunuyor. Bu da yine Samsung'un Galaxy S20 serisindeki yaklaşımına benziyor.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Note serisinin olmazsa olmazı olan S Pen yine telefonun alt kısmına yerleştiriliyor. Ekran telefonun ekranı kavisli ve çerçeveleri son derece ince, ancak tüm kenarlar az da olsa çerçeveli bir yapıyla sunuluyor. Tasarımcı ayrıca bu hayali telefonun QHD+ 120 Hz ekrana sahip olduğunu belirtirken cihazı birkaç farklı renk seçeneğiyle gösteriyor. Samsung Galaxy Note 20 Ultra'nın Galaxy Note 20 ve Note 20+ modelleriyle birlikte gelmesi bekleniyor. Samsung, Galaxy Note ailesinin yeni üyelerini Ağustos ayında tanıtabilir.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra konsepti:


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Ruyanur tarafından (25 Ağustos 2020 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:15.