IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2020, 18:14   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy Tab S7 Plus Özellikleri Ortaya Çıkarıldı!

Samsung Galaxy Tab S7 Plus Özellikleri Ortaya Çıkarıldı!


Samsung Galaxy Tab S7 Plus Özellikleri Ortaya Çıkarıldı!

Samsung Galaxy Tab S7 Plus özellikleri için beklenen haber sonunda geldi. Samsung’un yılın ilk günlerinden beri yeni bir tablet üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Güney Koreli şirketin en güncel projelerinden biri olan Galaxy Tab S7 Plus hakkında neler biliyoruz?

.

Peki Samsung Galaxy Tab S7 Plus Özellikleri Nelerdir?
.

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Tab S7 Plus, Galaxy Note 20 ile birlikte sahneye çıkacak. Ayrıca kendisinin yol arkadaşı olan Galaxy Tab S7, 11 inç ve 12.4 inç şeklinde iki farklı versiyon ile satışa sunulacak.

Bluetooth Certification Agency tarafından doğrulanan yeni tablet, karşımıza “SM-T976B” model numarası ile çıkıyor. 2019’un kasım ayından beri geliştirilen bu modelin 5G altyapısına sahip olacağı resmi olarak bildirildi.

.

Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan amiral gemisi tablet, enerji tasarrufu yapan bir yapıyı da kullanacak. Ayrıca bu cihazın Wi-Fi Alliance tarafından verilen internet sertifikasını da aldığını belirtelim. Peki kendisinin özellikleri nelerdir?

.

Yayımlanan bilgilere göre, Galaxy Tab S7 Plus’da 12.4 inç büyüklüğünde olan AMOLED bir ekran kullanılacak. Bu ekranın çözünürlüğü 2560 x 1440 olarak açıklandı. Ayrıca yeni tablette HDR 10 Plus teknolojisi de yer alacak.

.

10090 mAh’lik bataryası ile dikkat çeken Samsung Galaxy Tab S7 Plus, LTE altyapısına da sahip olacak ve kutusundan Android 10 ile birlikte çıkacak. Ayrıca bu tablette bir adet microSD kart girişi de mevcut olacak.

.

S Pen, Wi-Fi 6, parmak izi okuyucusu ve Type-C USB portu gibi standartlaşmış olan özelliklere de ev sahipliği yapan yeni nesil tablet, 25 W hızlı şarj teknolojisinden beslenecek ve AKG destekli hoparlörler kullanacak.

.

Bu model için belirlenen renk seçenekleri arasında gri, mavi ve kahverengi bulunuyor. Buna ilave olarak Samsung’un bu tablet adına özel bir klavye kılıfı da üreteceği konuşuluyor. Son olarak Galaxy Tab S7 Plus’ın fiyatı maalesef henüz belli değil.



-Alıntı
________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:35.