IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lareina
  • 1 Post By L_


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2020, 11:23   #1
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung amiral gemisi telefonlar kan kaybediyor!

Samsung amiral gemisi telefonlar kan kaybediyor!

Akıllı telefon pazarında, Coronavirüs sonrası bir düşüş bekleniyordu. Ancak Güney Kore özelinde yapılan bir araştırmada satışlarda ortaya çıkan düşüşün ilk Samsung amiral gemisi cihazları vurduğu ortaya çıktı. Peki hangi modeller yükselişte?

Amiral gemisi telefonlar tahtını kime kaptırdı?

Uzun yıllardır akıllı telefon pazarı için lokomotif görevi gören amiral gemisi telefonlar, 2020 yılında büyük kan kaybetmişe benziyor.Orta üst ve orta segment de Coronavirüs krizinden etkilenmiş olsa da, yeni akıllı telefon almak isteyenlerin bu modellere kaymaya başladığı ortaya çıktı. Güney Kore’de yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, ilk defa Güney Kore pazarında Samsung amiral gemisi telefonlar en çok satan telefon olmayı başaramadı.

Şu an için zirvede Galaxy A90 5G bulunuyor. Hemen arkasında ise Galaxy Note 10 5G ve Note 10 Plus 5G yer alıyor. Her ne kadar ilk beşin dördünde hala üst seviye cihazlar olsa da, orta üst seviyenin bütün dünyada yükselişe geçtiği ortada.Şu ana kadar Güney Kore pazarı, Samsung S serisinin her zaman lider olduğu bir pazardı. Her ne kadar bu ilk çeyrek sonuçları olsa da, bu süreçte insanların orta üst seviye telefonlara yöneldiğini ortaya çıkmış oldu.

Amiral gemisi telefonlar her ne kadar üst seviye özellikleri, en iyi kamera ve işlemcileriyle ön plana çıksa da fiyatlar özellikle son dönemde çok yukarıya çıktı. Son olarak Apple bile üst seviye bir işlemciye sahip olan iPhone SE 2020 ile bu pazara göz dikmişe benziyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bugün yeni bir akıllı telefon almak isteseniz amiral gemisi telefon mu yoksa orta üst seviye bir fiyat performans telefonu mu tercihiniz olur? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Alıntı.
________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 30 Mayıs 2020, 12:03   #2
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Özellikler ve fiyat acısından huawei xiomi daha uygun antutu da istatistiksel verilerde bu 2 firma üst sıralarda + batarya Yönünden çok iyi firmalar

________________

Sayonaraaa..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:12.