IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2020, 09:22   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Galaxy M11 tanıtıldı! İşte özellikleri

Samsung Galaxy M11 tanıtıldı! İşte özellikleri

amsung Galaxy M11 son günlerde sızıntılar ile gündemden düşmeyen telefonların başında geliyordu. Herhangi bir resmi duyuru veya basın bülteni paylaşılmamış olsa da, cihaz Samsung BAE‘nin internet sitesinde listelendi.

Galaxy M11 özelliklerine geçmeden önce henüz fiyatının açıklanmadığını ve bu nedenle hangi ülkelerde satışa sunulacağının bilinmediğini belirtmeliyiz. Uygun bir fiyat etiketi ile Türkiye’de satışa sunulacağını düşündüğümüz bir telefon.

Samsung Galaxy M11 özellikleri
SM-M115 model numarası ile karşımıza çıkan telefonun 6.4 inç büyüklüğündeki TFT LCD ekranı 720 x 1560 piksel (HD+) çözünürlük sunuyor. Sol üst köşedeki delik, 8 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.0 ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Samsung Galaxy M11 tanıtıldı! İşte özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi cihazın işlemcisini açıklamadı, ancak 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir yapı olduğunu belirtti. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan telefonda microSD kart yuvası yer alıyor.

Samsung Galaxy M11 tanıtıldı! İşte özellikleri

Arkaya geçtiğimizde ise üçlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. 13 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip ana kameraya, 5 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel f/2.4 derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

Samsung Galaxy M11 tanıtıldı! İşte özellikleri

Video kayıt yeteneği Full HD / 30 FPS ile sınırlı olan telefonun 5000 mAh‘lık bataryası, USB-C portu üzerinden şarj oluyor. 197 gram ağırlığındaki telefonda 3.5 mm kulaklık girişi korunurken, NFC özelliği yer almıyor. 2.4 GHz Wi-Fi b/g/n ve Bluetooth 4.2 ile karşımıza çıkan telefon üç farklı renk seçeneği sunuyor.

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:34.