IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2023, 00:17   #1
Standart Samsung Galaxy M54 5G’ün tasarımı ortaya çıktı!

Samsung Galaxy M54 5G’ün tasarımı ortaya çıktı!

Herkes gözünü 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliğine çevirmiş durumda. Samsung, düzenleyeceği organizasyonla birlikte Galaxy S23 modellerini tanıtacak. Güney Koreli üretici yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanırken bir yandan da diğer modellerinin çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Samsung Galaxy M54 5G tasarımıyla diğer modellerden ayrılıyor
Samsung, S serisi ailesinin yanı sıra A ve M serilerinin yeni üyelerini de yeni yıl ile birlikte tanıtıyor. Son olarak Galaxy M54 5G modelinin resmi görselleri ortaya çıkmış durumda. Markanın yeni tasarım felsefesinin benimsendiği yeni modelde bazı detaylar ise dikkat çekici.

Samsung Galaxy M54 5G’ün tasarımı ortaya çıktı!

Şimdiye kadar gördüğümüz diğer Samsung telefonlarda olduğu gibi Galaxy M54 5G’nin de bağımsız kamera adalarının dikey bir düzen ile yer aldığını görüyoruz. Ancak M54 5G sahip olduğu kavisli arka paneli ve çerçevesi ile diğer modellerden ayrılıyor.

MySmartPrice tarafından paylaşılan video ve görsellerde yeni telefonun arka panelinde hafif bir kavisin yer aldığı rahatlıkla görülebiliyor. Bunun yanı sıra akıllı telefonun çerçevesi de bu kavise uygun bir şekilde tasarlanmış durumda.

Ortaya çıkan görseller aynı zamanda telefonun iki farklı renk seçeneğini de ortaya koyuyor. Bu renklerden ilki lacivert olurken diğer renk ise çok daha dikkat çekici. Gümüş renk üzerinde geçişlere yer verilen bu seçenek, Galaxy S10 ve Note 10 modellerini hatırlatıyor. Galaxy M54 5G, Samsung’un 2023 yılında renk geçişleri sunan tek modeli olabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Görselleri ortaya çıkan Samsung Galaxy M54 5G için ise henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmadı. Diğer yandan resmi görselleri sızdırılan modelin tanıtımının artık oldukça yakın olduğunu ise söylemek yanlış olmayacaktır. Exynos 1380 işlemciye sahip olması beklenen modelin Android 13 ve One UI 5.0 ile birlikte gelmesi muhtemel görünüyor.


Alıntı:
ALINTI
 
Alt 24 Ocak 2023, 06:15   #2
Standart

Çok hoş görünüyor

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33.