IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2023, 01:23   #1
Standart Samsung Galaxy A23 özellikleri sızdırıldı .



Şubat ayında Unpacked etkinliği için çalışmalarını hızlandıran Samsung, giriş seviyesi modelleri için de hazırlıklarını tamamladı. Özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken Samsung Galaxy A23 modelinin bazı teknik detayları ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A23 özellikleri sızdırıldı .

Samsung Galaxy A23 özellikleri sızdırıldı
Yeni model, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 695 işlemciden alacak. 6nm teknolojisiyle üretilen cihazda 2 adet 2.2GHz Kryo 660 Gold (Cortex-A78) ve 6 adet 1.7GHz Kryo 660 Silver (Cortex-A55) çekirdek bulunuyor. Yeni modelde 5G teknolojisinin kullanılacağını belirtmekte fayda var.


Samsung Galaxy A23 özellikleri sızdırıldı .

Ekran tarafında ise FullHD Plus özelliklere sahip LCD panel kullanılacak. Giriş seviyesi olmasına rağmen cihazda 120Hz tazeleme hızının yer alacağını belirtmekte fayda var.

Cihaz, 6 GB ve 8 GB olmak üzere 2 farklı RAM seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Depolama tarafında ise 64 GB ve 128 GB seçeneklerinin yer alacağı tahmin ediliyor.

Dörtlü kamera dizilimine sahip olacağı belirtilen modelde 50 Megapiksel OIS destekli ana kamera, 5 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro lens kullanılacak. Cihazın öz çekim kamerasının özellikleri henüzi bilinmiyor.

Cihazın kutudan Android 13 tabanlı One UI 5.1 arayüzüyle çıkacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Samsung, yeni modelinde 25W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryaya yer verecek.

Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:40.