IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2022, 20:59   #1
Standart Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

En iyi oyun telefonu listemizin son modeli ise bir başka amiral gemisi oluyor. iPhone 13 Pro Max gibi Samsung Galaxy S22 Ultra da oyun için özel olarak geliştirilmedi. Ancak en iyi oyuncu telefonu modelleri arasında yer aldığını söylemek kesinlikle yanlış olmaz.

6.8 inç boyutunda Dynamic AMOLED ekrana sahip ürün QHD+ çözünürlüğü ile listemizin en iyi görüntü kalitelerinden birine sahip. 500 PPI piksel yoğunluğu ve 120 Hz ekran yenileme hızı ile de dikkat çeken cihazın oyuncular için tek negatif yanı 240 Hz tepki hızı oluyor.

Üründe çip seti olarak Snapdragon 8 Gen1 tercihini görmekteyiz. 2022 yılının şubat ayında tanıtılan bir cihazdan beklenen en yüksek çip seti olduğunu hatırlatalım. Buna ek olarak 8 GB, 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleri üründe yer alıyor. Depolama ise 128 GB ile 1 TB arasında değişiyor.

Dört arka kameralı bu cihazın ana kamerası 108 MP çözünürlüğe sahip. Ayrıca 8K 24 FPS çekim yapabildiğini de belirtelim. 12 MP çözünürlüğe sahip ekstra geniş açı, 10 MP çözünürlüğe sahip iki telefoto kamera da cihazda bulunuyor. Ön tarafta ise 40 MP çözünürlüğe sahip ve 4K 60 FPS kayıt yapan bir kamera yer alıyor.

Cihazın bataryasına baktığımızda 5.000 mAh kapasiteli bir pil görüyoruz. 45 W hızlı şarj desteği ve 15 W kablosuz hızlı şarj desteği de cihazda yer alıyor. 5G ve Wi-Fi 6E bağlantı özellikleri de cihaza artı puan katıyor. Ayrıca Android tabanlı Samsung One UI arayüzü de kullanıcılara sunuluyor. Oyunu ve günlük kullanımı bir arada götürmek isteyen kullanıcılar için son derece yüksek güç sağlayan Samsung Galaxy S22 Ultra, en iyi oyuncu telefonu modelleri arasında yer alıyor.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:49.