IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2022, 02:03   #1
Standart E Vitamininin Tedavi Ettiği Hastalıklar

E Vitamininin Tedavi Ettiği Hastalıklar

E Vitamininin Tedavi Ettiği Hastalıklar


Cilt tipine göre oluşabilecek sorunlardan dolayı cildin hasar görmemesi için tedbir almakta fayda var. Nemlendirici, iyileştirici ve temizleyici etkileriyle E vitamini faydaları görülür. Ciddi bir antioksidan olarak, belirli gıdalarla yada onların damıtılmasıyla aldığınızda, toksik maddeleri vücuttan atar. Bu gıdalar arasında soya, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, kanola ve mısır bitkileri yer alır. Badem, fındık, tahin, keten tohumu, dolmalık fıstık ve bunların yanı sıra ıspanak, pazı, kara lahana, kuşkonmaz, sarımsak, brokoli gibi sebzelerde de yorgunluğu giderecek kadar bulunur.

Cilde elastikiyet kazandırır ve parlaklık verir. Yaşlanmanın etkilerini geciktirir. Çatlakları ve yara izlerini cildi yenileyici özelliğiyle sağlığa kavuşturur. Bir avuç fındık yada ceviz yiyerek E vitamini faydaları ile ağır hastalıklara karşı da korunma geliştirebilirsiniz. Yağda çözündüğünden, kan dolaşımı ile birlikte damarlardan ilerler ve vücutta depolanır. Hücre yenileyici özelliği vardır. Yağ olarak cilde sürülüp, dışardan emilmesi yoluyla da değerlendirilir. Balıkyağında da ilave olarak kullanılır ve kansızlığa iyi gelir.

Sinir sisteminin güçlü olması, yüksek konsantrasyon, tiroid hormonu seviyesinin dengeli olması, enerjik bir yaşam biçimi ve güçlü bir bağışıklık sistemi için ihmal edilmeden ayçiçek yağı ve yer fıstığı gibi gıdalarla menüye eklenmelidir. Sağlıklı büyümek için E vitamini faydaları ile yol almak gerekir. Alzheimer hastalığına iyi gelir ve akciğer hücrelerinin onarımına faydalı olduğu bilinir. Saçı besleyici özelliği vardır.


Alıntı.
________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


E Vitamininin Tedavi Ettiği Hastalıklar
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:21.