IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sağlık Haberleri Sağlık Haberleri

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2023, 14:49   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kan grubuna göre kişilik özellikleri belli oldu

Kan grubuna göre kişilik özellikleri belli oldu

Her kan grubunun ayrı bir özelliği varmış. Kan grubuna göre kişilik özellikleri belli oldu!

Kan grubu, insan vücudunun en önemli bileşenlerinden biridir. Ancak son yıllarda yapılan araştırmalar, kan grubunun sadece biyolojik bir özellik olmadığını, aynı zamanda kişilik özelliklerini de etkilediğini ortaya koymuştur.

Peki, hangi kan grubuna sahip olursanız hangi kişilik özelliklerini taşıyorsunuz? İşte detaylar...

İşte kan grubuna göre kişilik özellikleri...

KAN GRUBUNA GÖRE KİŞİLİK

* Kan grubu A olan kişiler kibar, şefkatli ve duyarlıdır ve muhasebeci, yazar veya programcı gibi işler için uygundur.

* Kan grubu 0 olanlar daha pratik, düzenli ve sorumluluk sahibidir. Mükemmel liderler, yöneticiler ve direktörler olurlar.

* Son olarak AB kan grubu, bağımsız, enerjik ve dışa dönük olduğunuz anlamına gelir. Kariyeriniz bir öğretmen, avukat veya sosyal hizmet görevlisi olmalıdır.

0 KAN GRUBU

Doğal liderler olan 0 kan grubu için Kaplan Gözü, aktiviteyi ve hızlı karar almayı teşvik eden bir yaratıcılık, cesaret ve refah taşıdır.

Karnelyan, coşkunuzu artıracak ve hırslarınıza iyimserlik ve pozitiflik getirecek çok enerji verici bir taştır. Herhangi bir tereddüte son verecek ve sizi harekete geçirecek.

B GRUBU

Hayatın her kesiminden insanlarla etkileşime girmeyi seven çok sosyal bir grup olan kan grubu B için ise sitrin ve aventurin taşı önerilmekte. Aventurin, başkaları için şefkat ve empati uyandırır, liderliği ve iyi karar vermeyi teşvik eder. Azmi teşvik eder ve refah getirir.

Sitrin sıcak güneş ışığını temsil eder ve yaşam sevincini ve her şeyde bir merak duygusunu motive eder. Her yeni projeye heyecan katar.

Kan grubuna göre kişilik özellikleri belli oldu

A GRUBU

Kan grubu A, daha bağımsız ve bireysel bir karakter önerir. Biraz utangaç, içe dönük ve hatta ketum olabilirler. Pembe turmalin, şefkat ve nezaketi, aynı zamanda kararlılığı, bağlılığı ve bağlılığı teşvik eder. Bu taş öfke ve kızgınlık duygularını yatıştırır.

Dumanlı kuvars, gürültülü bir zihni sakinleştirir ve sorumluluklarımıza ve görevlerimize odaklanmamızı sağlayan düşünce netliği getirir. Pozitif kalmamıza da yardımcı olacaktır.

AB KAN GRUBU

Spessartite garnet değerli taşları, yeni deneyimler denemeniz ve farklı bir yol izlemeniz için sizi motive edecek. Değişimin iyi olduğunu bilmenizi sağlayacaktır. Spessartite, arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla birlikteyken sesinizi duyurmanıza da yardımcı olacaktır.

Güneş taşı, bağımsızlığınızı ortaya koymanıza yardımcı olduğu, size bazen 'hayır' deme gücü ve duygusal olarak tüketen bir ilişkiden kurtulma ilhamı verdiği için bu grup için ideal bir taştır.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:44.