IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sağlık Haberleri Sağlık Haberleri

40Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2023, 11:14   #1
Standart 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası

Ülkemizde ve Dünya genelinde Lösemili Çocuklara ve Gençlere dikkat çekmek, onların hikayelerini paylaşmak ve yardım eli uzatmak amacıyla Lösemili Çocuklar Haftası olarak yaygınlaştırılan farkındalıklara sessiz kalınmaması adına paylaşım yapmak istedim

Ne yazık üzülerek belirtmeliyim ki, toplumumuz bu hastalığın vermiş olduğu zorluklar hakkında yeterince farkındalığı yok bu nedenle çocuklarımız ve gençlerimize gereken değer verilmiyor.
Bu nedenle, sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Lösemi, çocuklar ve gençler arasında en yaygın kanser türlerinden biridir. Bu yaş grupları, hayatın en umutlu anlarını yaşamaya başladıkları dönemlerdir, ancak lösemi onların yaşamlarını zorlaştırır. Tedavi süreçleri uzun ve zorlayıcı olabilir ve bu aileleri hem duygusal hem de maddi olarak etkileyebilir.

Bu hafta, bu gençlere ve ailelerine destek olma ve farkındalık yaratma fırsatımız var. İşte neler yapabileceğiniz konusunda bazı yardım kuruluşların bilgilerini paylaşayım ;




LÖSEV ailesine katılmak için bir değil, onlarca sebebiniz var!

“Hayatımız çocuklarımız” sloganı ile 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratacak bir kampanyaya ev sahipliği yapıyor.

Sizlere inanıyor, güveniyoruz. Dünyanın takdir ettiği, ülkemizin güçlü sivil toplum kuruluşu LÖSEV’i bugünlere getiren sizlerle daha birçok çocuğumuza, hastamıza ve ailelerine umut olacağız. Sağlığına kavuşan çocuklarımızın her biri sizin eseriniz.

●*Gönüllü olun!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ziyaret ederek LÖSEV gönüllüsü olabilir, çalışmalarımızı
Türkiye’nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.

●*Bağış yapın!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Sms Bağışı için!

TURKCELL, TÜRK TELEKOM veya VODAFONE faturalı hatlarınızdan,

3406’ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. Her bir mesaj bedeli 100 TL'dir. (Vodafone ile SMS bağışı yapabilmeniz için "BAĞIŞ" yazıp gönderilmesi gerekmektedir.)

Türk Telekom ve Vodafone abonelerinden +2 sms mesajdır.



Lösemili çocuklar ve gençler için umut dolu bir hafta diliyorum.
________________

https://www.megaresim.com/upload/248f477a.png
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:32.