IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Sağlık Haberleri Sağlık Haberleri

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2023, 18:35   #1
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bursa'da ilaç bağımlısı doktor yakayı ele verdi

Bursa'da İznik Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktor, ilaç bağımlısı olduğu ve hastaları üzerinden ilaç temin ettiği iddiasıyla açığa alındı.

Bursa İznik Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. M.A., ilaç bağımlısı olduğu ve sürekli kullandığı ilacı da hastaları üzerinden reçete ederek aldığı iddiasıyla açığa alındı.

REÇETEDE HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Olay, İznik Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. M.A.'nın, hastaneye tedavi için gelen, kanser hastası G.U.'nun eşi A.U. üzerinden damar yolu ile verilen ağrı kesiciyi reçete etmesiyle ortaya çıktı. Adına düzenlenen reçetede, uyuşturucu etkisi olan ilaç yazıldığını fark eden A.U., savcılığa giderek doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

DOKTOR AÇIĞA ALINDI

Hakkında soruşturma açılan ve ağrı kesici ilacın bağımlısı olduğu iddia edilen doktorun açığa alındığı öğrenildi.

Kaynak DHA
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 02 Kasım 2023, 10:58   #2
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Doktor göçü neden olduğu ortada.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:41.