IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sağlık Haberleri Sağlık Haberleri

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2022, 20:45   #1
Standart 18 Mayıs doktorlar grevde mi? Yarın hastaneler açık mı, ilaç yazılıyor mu?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Hekimsen’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda mayıs ayı içerinde tüm ülkedeki doktorların 6 gün iş bırakacağı kaydedildi. Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerinin gündeme getirilmesi için grev kararı aldığı belirtilirken, yarın hastaneye gitmeyi planlayan pek çok vatandaş ‘18 Mayıs doktorlar grevde mi?’ ‘Yarın hastaneler açık mı, ilaç yazılıyor mu?’ araştırması yapmaya başladı…


18 MAYIS DOKTORLAR GREVDE Mİ?
Hekimsen tarafından yapılan açıklamada doktorların 5-6, 17-18 ve 26- 27 Mayıs tarihlerinde iş bırakacağı belirtildi. Sendikanın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda da "Mayıs ayında tüm Türkiye'de meslektaşlarımızla birlikte 6 gün iş bırakıyoruz. Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." İfadeleri kullanıldı.


YARIN HASTANELER AÇIK MI, İLAÇ YAZILIYOR MU?
Yarın (18 Mayıs) vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına acil durumlar dışında sağlık kurum ve kuruluşlarına başvurmaması isteniyor. Grev süresince acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları ve yoğun bakım hastalarının bakımı aksamayacak. Ancak acil olmayan klinik muayene ve ilaç yazma gibi işlemler yapılmayacak.


Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Mayıs 2022, 23:45   #2
Standart

Ee beni fizik tedaviye çağırdılar sadece perşembe resmi tatil. Demek ki o arkadaşlar sendikalı değil Harranlı :d

 
Alt 18 Mayıs 2022, 00:11   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Grev mi evet, o kadar okudunuz dirsek çürüttünüz karşılığı bu mu ??? Grev hakkiniz az bile hükumet söz verdi size daha fazla para verecekti alamadınız. Peki soruyorum doktor okuyorsa yorumu mu cevap versin. Bu pahalilik ve zamlar size dokunmasaydi kilinizi kıpırdatir miydiniz ???? Size ayrıcalık verilmeyen bir ülke de yaşıyor olsaydınız ne yapardınız??? Size bu kadar para vermeselerdi tıp okuyan kaç doktor olurdu ??? Çoğunuz da durumu kötü ailelerden gelmiyor sunuz rahatinizin devamlılığı için bu mesleği secmediniz mi ??? Daha çok insanlarını enayi yerine koyuyor sunuz şu an başta yonetenlerde diplomalı sürüsü değil mi!!! İnşallah askeri ücretli çalışandan Daha kötü olun ki ezilenin ne durum da oldunu anlarsınız umarım ama balık hafızalı gibi olup yarin rahata kavuşunca yine kimseyi tanımazsınız..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:54.