IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By radyonabiz
  • 1 Post By MarjinaL
  • 1 Post By Brittle


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2023, 19:33   #1
KadeH.NET
radyonabiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow RadyoNABIZ " Türkiye'nin Nabzı Burada Atıyor "

RadyoNABIZ " Türkiye'nin Nabzı Burada Atıyor "

📃 HAKKIMIZDA 📃

Radyo Nabız, 2021 tarihinden itibaren internet üzerinden yayın hayatına başlayan en iyi müzik programlarından biridir. Evrensel müziğin en seçkin ve en iyi şarkılarına yer veren Radyo Nabız, yıllardır başarılı DJ’leri ile radyo dinleyicilerinin vazgeçemediği bir frekans olmuştur. Radyo yayını anlayışı ve müzik kimliğimizle bu alanda en iyi müzikleri yayınlıyoruz. Web radyoculuğu alanında müzikte uluslararası bir etkileşim yaratarak Dünya’nın her yerinde tercih ediliyoruz. Günlük yaşamın her anında dinleyicilerimize eşlik ederek nabza göre müzik yayıncılığı hizmeti sunuyoruz. Radyomuz “yenilikçilik anlayışı” ile müzikal alanda en iyisini yapmayı amaçlıyor. Yeniliğe açık olmakla birlikte, eski müziklerle geçmiş hatıralara ve yeni müziklerle de yepyeni keşiflere çıkmanızı sağlıyoruz.

📃 MİSYONUMUZ 📃

Radyo nabız olarak ilerlediğimiz bu yolda, çalışma disiplininden gelişime kadar her türlü olanakları kullanıyoruz. Yaratıcı çözümler ve değerler oluşturulurken, en yetkin ve deneyimli çalışanlarımızla güvenilirlik çerçevesinde mükemmel bir değer oluşturmak istiyoruz. Verimli değerler ortaya çıkarırken; bilgi ve birikimleri eyleme döküyoruz. İnternet yayıncılığında kalitemiz ve duruşumuzla yayın çizgisinde farkındalık yaratmak istiyoruz. Alanında profesyonel kişilerle nitelikli bir yayın hayatı sunmaya devam etmek amacındayız. Ruh halinize uygun müzikleri nabzınıza uyarlayarak kaliteli yayınlar yapmak istiyoruz. Engel tanımayan müzik anlayışımız ile dünyanın tüm müziklerine yolculuk etme isteğini taşıyoruz. İnternet radyoculuğu alanında Türkiye’de ve dünyanın her yerine müziği taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca çağımızın da ihtiyaç duyduğu nitelikle aranan en iyi radyo programı olmak için çalışıyoruz.


📃 VİZYONUMUZ 📃

Kaliteli hizmette ve kaynakları geliştirmede internet radyoculuğu alanında verdiğimiz önemle birlikte her zaman “en iyisi olmak” vazgeçilmez hedefimizdir. Sürekli değişen müzik anlayışına uyum sağlayarak, müziğin ruhuna değinmek ve günlük yaşamın nabzına ayak uydurmak en öncelikli amaçlarımızdandır. Dünya’nın her yerinde kaliteli müzikleri dinleyicilerle buluşturarak; unutulmayan müziklerden yeni çıkan şarkılara kadar dinleyicilerimize hitap etmek çabasındayız. Her tarz müzikle birlikte reklamcılık anlayışında da akılcı ve dönüşümcü teknikler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Ulusal ve uluslararası projelerle eş güdümlü olarak yer almak ve evrensel sanat olan müziği dinleyicilerle buluşturmak için tüm imkânları kullanıyoruz. Bu bağlamda teknolojik yeniliklerin takibi ve tüm yeniliklerin deneyimlenmesi amaçlanırken, ihtiyaç duyulan müzik programı olmak istiyoruz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ・ 💭 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 29 Aralık 2023, 19:35   #2
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hedeflediğiniz Yolda İlerlemeniz Dileği İle,Hayırlı Olsun Der Başarılar Dilerim.

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

RadyoNABIZ " Türkiye'nin Nabzı Burada Atıyor "
 
Alt 29 Aralık 2023, 19:44   #3
KadeH.NET
radyonabiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Teşekkür Ederim :)

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ・ 💭 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 29 Aralık 2023, 19:55   #4
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar diliyorum..

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:10.