IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Radyo Extra Sanal Radyoculuk hakkında aradığınız her türlü bilgi, makale ve sunumlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2020, 22:26   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Radyonun hayatımızdaki yeri ve önemi

Radyonun hayatımızdaki yeri ve önemine değinmeden önce isterseniz kısaca RADYO’nun tanımını yapalım. Radyo nedir? Radyo, elektrik dalgalarıyla düzenli olarak yayın yapan istasyon ve bu istasyonun programlarını düzenlemekle görevli kuruluş olarak tanımlanabilir. Radyo bizi dünyadaki olaylardan haberdar eden kitle iletişim araçlarından biridir. Ayrıca hızlı bir iletişim aracı olan radyo kısa zamanda geniş kitlelere ulaşır. Haberlerin dışında, müzik ve sanatsal radyo programları sayesinde iyi vakit geçirebilir, radyo dinlerken bir yandan da işlerimizle ilgilenebiliriz. Radyo sayesinde yurtiçi ve yurtdışı haberlerden, güncel müziklerden ve sanat etkinliklerinden hızlı bir şekilde haberdar olabiliriz

Radyo, nesillerden beri süregelen bir kültürü tanımlamaktadır. Çok uzun yıllardan bu yana gerek müzik dinlemek, gerekse eğlenceli radyo programlarını takip etmek için kullanılan radyo, teknolojinin gelişmesiyle beraber farklı bir boyuta taşınmıştır. Artık radyolar, daha net ve daha kaliteli bir ses sunmaktadır. Durum böyle olunca radyo severler, teknoloji geliştikçe radyoya daha büyük bir tutkuyla bağlanmaktadır. Radyoda yapılan eğlenceli programlar ve haber bültenleri de insanlara bilgi vermek ve onları eğlendirmek için çalışmaktadır. Televizyonun olmadığı zamanlarda insanlar haberleri radyodan takip etmekteydi. Dolayısıyla bu insanların yaşamında radyo, belki televizyondan bile daha büyük bir öneme sahiptir..


Alıntı
.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:54.