IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2021, 11:13   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karın Germe Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci

Karın Germe Uygulaması Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler
Her ameliyatta olduğu gibi bu ameliyatta da hasta hikayesi ve ilk muayeneler önemlidir. Ancak ameliyatın olmasına engel teşkil etmeyecek durumlarda gün ve randevu saati verilerek operasyonlar gerçekleştirilir.
Karın Germe İşlemi Kimlere Uygulanır
Son on yıl içerisinde geniş bir uygulama alanına konulan karın germe ameliyatları karın bölgesinde yağlanma olan her hastaya tatbik edilmektedir. Bunun dışında göbek deliğinin altında çeşitli derecelerde kat olan hastalara uygulanması ile de gündeme gelmektedir. Deri fazlalığı tespit edilen her hasta da gerekli ön süreçlerden ve muayenelerden geçtikten sonra bu ameliyatlara girebilir.
Karın Germe Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler
Hem erkeklere hem de hanımlara uygulanan karın germe ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gereken temel prensipler söz konusudur. Bunların başında alkol tüketimine ket vurulması geliyor. Karın bölgesinde yağlanmaların alınması ile başarılı bir şekilde tatbik edilen bu ameliyat sonrası alkol tüketimi durdurulmalı ve bu şekilde aşırı yağlanma riskleri direkt olarak ortadan kaldırılıyor. Bununla birlikte aşırı şekerli ve karbonhidratlı beslenme alışkanlıkları terk edilmeli. Çünkü bu tür ürünlerin sıklıkla tüketilmesi karın germe ameliyatının vücuttan çekip çıkardığı yağ oranları stabil ve hızlı bir şekilde yeniden karın bölgelerine entegre etmektedir. Bunun önüne geçmek için çok daha sağlıklı ve organik ürünler tercih edilmeli, ambalajlı ürünler yerine ev yapımı ürünler tercih edilmelidir.
Aynı zamanda birçok farklı karın egzersizi de yapılabilir. Bu sayede karın bölgesi sürekli olarak hareketli tutulup yağlanmaların önüne kaslı bir şekilde karşı çıkılabilir. Karın kaslarını güçlendirmek ve görünür kılmak hem sağlık hem de estetik açıdan bekleneni verebilir. Bunun için günde yirmi dakika tempolu yürüme, bisiklet sürme, mekik çekme gibi temel spor prensipleri uzman doktorlar tarafından tavsiye edilmekte. Bununla birlikte bu ameliyat belli başlı kişilerde çatlak olarak tezahür edebilir. Bu çatlakların azami derecede ortadan kaldırılması için çeşitli losyon ve kremler kullanılmakta. Bu kremler doktor denetiminde kullanıldığı takdirde çok daha büyük ölçeklerde işe yaramaktadır. Son olarak dikkat edilmesi gereken ve iyileşme sürecini direkt olarak olumlu bir noktaya taşıyan en önemli husus beslenmeyi geniş zamana yayarak sağlıklı kalmayı başarmaktır.


alıntı
 
Alt 07 Kasım 2021, 09:19   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Genellik ünlülerin yaptığı bir işlem.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:20.