IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2020, 13:07   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Badem Göz Estetiği

Badem Göz Estetiği

Badem göz estetiği ya da çekik göz estetiği olarak da bilinen bu işlem, gözlerin daha çekici görünmesi için yapılan uygulamalardan bir tanesidir. Bu yazıda, badem göz ameliyatı ile alakalı detayları bulabilirsiniz.

Kantoplasti Nedir?
Kantoplasti; bedem göz ameliyatı olarak da bilinen bir işlemdir. Bu işlemde göz kapaklarında ya da çevresinde oluşan sarkmalar giderilir, gözlerin daha çekik bir görünüme kavuşması amaçlanır. Günümüzde estetik operasyonlar çok başarılı sonuçlar verdikçe, yaygın olarak görülen burun ameliyatı, yüz germe ameliyatı gibi çok bilinen operasyonların dışında daha yeni yeni duymaya başladığımız küçük estetik operasyonlar da ortaya çıktı. Badem göz ameliyatı da bunlardan bir tanesi ve en popüler estetik uygulamalar arasında yer alıyor. İnternetin çok yaygınlaşması ile artık herkes dünyanın en güzel kadınlarının öncesi ve sonrası fotoğraflarını görüp kıyaslama şansına erişiyor. Hal böyle olunca da insanlar, alınan güzel sonuçları kendilerinde de uygulatmak istiyor. Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Bella Hadid'in görünümündeki cazibede badem göz ameliyatının çok büyük etkisi tüm plastik cerrahlar tarafından da kabul görüyor. Badem göz ameliyatı daha genç, daha sağlıklı, daha diri ve daha çekici bir görüntü ortaya çıkardığı düşünüldüğü için tercih ediliyor. Ameliyat hem kadın hem de erkek hastalara uygulanabiliyor.

Badem Göz Estetiği

Badem Göz Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Bu ameliyatta tam olarak ne yapılır dersek ise, gözün dış köşesinin yukarı doğru gerilerek kemik zarına asılması olarak tanımlayabiliriz. Kalıcı bir operasyon olup yaş alma ile birlikte ilerleyen yıllarda tekrar edilmesi gerekebilir ayrıca alt ya da üst göz kapağında bir sorun varsa (üst göz kapağında düşüklük yani deri fazlası ya da alt göz kapağında torbalanma) önce bu sorunun giderilmesi sonra badem göz ameliyatı yapılması gerekmektedir. Bunun anlamı önce badem göz yapılması doğru bir yöntem değildir. Ancak göz kapağı estetiği ile kombine edilerek de operasyon yapılabilir. Bedem göz estetiği kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes uygulanabilir ve sonuçları gözlemlenebilir. Badem göz ameliyatı İstanbul'da tüm hastanelerimizde gerçekleştirilen bir estetik operasyondur. Bu estetik operasyon ile gözlerinizin daha çekik görünmesini sağlayabilir, yara izi kalmadan operasyon sonuçlarını gözlemleyebilirsiniz.

Badem Göz Estetiği

Badem Göz Estetiği Öncesi ve Sonrası Süreçler
Badem göz operasyonu lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir, süre olarak ortalama 1 saat süreli bir işlemdir. Operasyon sonrası ikinci gün kişi duş alabilirsiniz. Kendinden eriyen dikiş atılabileceği gibi alınması gereken dikişler de atılabilir, bu durumda dikişlerin ortalama 5-7 gün içinde alınması gerekir ve bu işlemi yapan plastik cerrahi uzmanı karar vererek hastayı bilgilendirecektir. Ameliyat sonrası süreçte kişiden kişiye değişiklik göstermek ile birlikte kızarıklık, ödem ve çok az ağrı görülebilir. Hasta tam olarak 10 günün sonunda iyileşmiş olacaktır. Ancak bu süreçte çift yastıklı sırt üstü yatmak önerilir. Dikişlerin iyileşme süresinde kimyasal ürünlerden bölgeyi uzak tutmak gereklidir.

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:54.