IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2020, 10:43   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 3D Yüz ve Boyun Estetiği

3D Yüz ve Boyun Estetiği

Günümüzün estetik uygulamaları için 3D görüntüleme teknikleri ile olağanüstü bir performans sunar. Yüksek çözünürlük özelliği ile en ince ayrıntılarına kadar fotogerçekçi render imkanı ile zarif bir tasarım sağlar.

Yüz ve boyun bölgesinde yapılacak olan estetik uygulamalarda üç boyutlu görüntüleme ve simülasyon cihazı hasta ile cerrah arasındaki iletişimin artmasını ve güçlenmesini sağlar.

36 megapiksel çözünürlükte çekilen fotoğraflar, 3D Cihazının özel yazılımı sayesinde birkaç dakika içinde 3 boyutlu gerçek modellere dönüştürülür. 6 farklı kamera ile yüz ve boyun bölgesinin fotoğrafları çekilerek yazılımın sunduğu destekleyici araçlar ile estetik işlemin ardından nasıl bir sonuca ulaşılmak istendiği simüle edilir, böylece hasta ile cerrah, öncesi ve sonrası durumu görüntüler üzerinden karşılaştırılarak düzeltmeler yapılır. Gerçeğe en yakın 3D simülasyon cihazı ile face sculptor yazılımı bir arada işlem yapar ve hastanın yüzü en uygun şekilde şekillendirilebilir.

Cerrahi ya da cerrahi olmayan estetik uygulamaların hepsinde kullanıma uygundur. Enjeksiyonlar (dolgu ve botoks), yüz ve boyun şekillendirme, yüz ve boyun konturlanması (dekolte dahil), cilt yenileme, rinoplasti, çene büyütme, kırışıklık tasarımı yapılabilmektedir.

Yaşlanma belirtileri özellikle dermal katmanda cilt derisinde incelme, kollajen ve elastin fiber oranlarındaki değişiklikler ile ortaya çıkmaya başlar. Yağ bezleri büyürken sebum üretimi ve ter bezlerinin sayısı azalır. Tüm bu değişiklikler cilt kuruluğuna sebep olur. Ayrıca güneşin zararlı etkileri, kalıtım ve yaşam tarzı gibi faktörler de ciltte kırışıklığa sebep olur.

3D cihazı yüz bölgesindeki çok sayıda estetik operasyon için uygulanır. Ciltte oluşan ince kırışıklıklar, benekler ve pürüzler uygulanacak işlemlerin öncesi ve sonrası gerçeğe en uygun şekilde görülebilmektedir.

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:45.