IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2022, 12:04   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karın Germe Ameliyatı hakkında sorulan sık sorular

Karın Germe Ameliyatından Önceki Hazırlık
Karın germe ameliyatından iki hafta önce ve iki hafta sonra sigarayı bırakmalısınız. Sürekli kullandığınız ilaçlarınız var ise doktora bildirmelisiniz. Kan sulandırıcı ilaçlar, bazı bitki çayları karın germe ameliyatı öncesi içilmemesi gerekmektedir.

Karın germe ameliyatlarında hastalardan istediğimiz normal kilolarına ulaştıktan sonra ameliyatlarını olmasıdır. Bu sebeple mümkün olduğu kadar normal kilo seviyelerine gelmelerini istemekteyiz.

Ameliyat öncesi sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Grip soğuk algınlı gibi nedenler ameliyatınızın ertelenmesine neden olabilir.

Karın Germe Ameliyatı Ve Liposuction
Karın germe ameliyatı ile birlikte liposuction ameliyatı kombine edilebilir. Özellikle karın yan simitler ve sırt bölgesindeki yağların liposuction ile alınması sağlanabilir. Fakat bunu kararı estetik cerrah tarafından verilmelidir.

Çünkü karın germe ameliyatı riskleri olan bir ameliyattır. Ameliyat süresinin kısa olması hasta sağlığı için önemlidir. Bu sebeple estetik cerrah hastanın sağlık durumunu göz önünde bulundurarak karın germe liposuction kombine edilmesine karar kılacaktır.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Yapılır?
Karın germe ameliyatın mide küçültme ameliyatı olan kişilere, doğum sonrası karın bölgesinde deri sarkıklığı oluşan kişilere, hızlı kilo alıp verme nedeniyle sarkmalar ve bollaşmalar olan kişilere, ilerleyen yaş ile birlikte karın kasları gevşeyen ve karın bölgesinde sarkmalar olan kişilere yapılabilir.

Hamilelikten bir yıl sonra, mide küçültme ameliyatı sonrası kilo verme süreci bittiği andan itibaren tummy tuck ameliyatı yapılabilir.

İkinci Kez Karın Germe Ameliyatı Olunabilir Mi?
Hastanın ikinci kez karın germe ameliyatı olmasında herhangi bir engel yoktur.

Karın Germe Ameliyatı Kaç Yaşında Yapılır?
Karın germe ameliyatı 18 yaş üstü kadın erkek ihtiyacı olan ve tıbbi açıdan ameliyat olmasına engel olmayan herkese yapılabilir.

Karın Germe Ameliyatı Ve Hamilelik
Tummy tuck ameliyatı planlanırken hastalarımıza bazı sorular yöneltmekteyiz. Bunlardan biride gebelik düşünüyor musunuz sorusudur. Eğer hasta yakın zamanda gebelik düşünüyorsa ameliyatı ertelemelidir. Çünkü doğum sonrası karın bölgesinde yine sarkma olması durumu söz konusudur. Gebelik şüphesi olan hastalarımızdan gebelik testi yaptırmalarını isteyebiliriz.

Bu ameliyat gebe kalmanıza en teşkil etmez. Doğumdan bir yıl sonra karın germe ameliyatını olabilirsiniz.

Türkiye'de Karın Germe Ameliyatı Fiyatı
Tummy tuck Türkiye fiyatlarının diğer birçok ülkeye göre daha uygun olmasıdır. Yaptırmak istediğiniz Hastaneyi arayıp daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

alıntı
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:48.