IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2022, 11:54   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karın Germe Ameliyatı

Düz bir karına sahip olmanın her kadının hayali olduğunu tahmin etmek çokta zor değil aslında. İlerleyen yaşa bağlı oluşan gevşek bir göbek, doğum sonrasında oluşan sarkık bir göbek, hızlı kilo alıp verme sonucu oluşan göbekteki bollaşmalar karın germe ameliyatında başrol oynamaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Hakkında
Karın germe ameliyatlarında amaç göbek bölgesinde bulunan sarkık derinin alınması ve karın bölgesinin daha düz bir hale dönüştürülmesidir. Operasyon esnasında doktorun kararı doğrultusunda liposuction ile birlikte karın germe ameliyatı kombine edilebilir.

Karın germe yani Abdominoplasty ameliyatı ortalama 3-5 saat arası sürmektedir. Genel anestezi altında yapılır. Ameliyattan önce estetik cerrah vücudunuzda gerekli çizimleri yaparak size son bilgileri verir.

Karın germe ameliyatlarında ameliyat kesisi pubis kıllı bölgenin hemen üzerinden yapılmaktadır. Göbek deliğiyle arasında ortalama 8-10 cm mesafe bırakılır. Aslında kadınların bildikleri Sezeryan kesisi ile hemen hemen aynı belki biraz daha uzunu denilebilir.

Karın germe yani Tummy Tuck ameliyatlarında göbek deliği yeniden şekillendirilir. Ameliyat çizgisi iç çamaşırın altında kalacak şekilde belirlenir. Böylelikle dışarıdan belli olmaz.

Abdominoplasty ameliyatında kas derisi aşağıya doğru çekilerek fazla deri alınır. Gevşemiş araları açılmış olan karın kasları sıkılaştırılarak operasyon tamamlanır. Bu esnada cerrahın tercihine göre fazla yağ dokusu liposuction ile alınır.

Ameliyat bittikten hemen sonra hastaya korse giydirilir. Karın bölgesinde toplanacak sıvıyı dışarı atabilmek için iki adet diren takılır. Bu direnler 3. Gün çıkarılır. Abdominoplasty ameliyatlarında hastaya ilk gece için idrar sondası takılacaktır. Hasta ayağa kalktıktan sonra idrar sondası çıkarılabilir.

Tummy Tuck ameliyatından sonra hasta iki gece hastanede kalmalıdır. Mutlaka tam donanımlı bir hastane tercih edilmelidir.

Mini Karın Germe Ameliyatı
Türkiyede mini karın germe ameliyatı kısaca göbek deliği altında kalan pubis ile göbek deliği arasındaki kısmın gerdirilerek fazla derinin çıkarılması işlemidir.

Bu işlemde göbek deliğine ve göbek deliği üst karın bölgesine herhangi bir işlem yapılmaz. Tüm karın germe ameliyatının aksine karın bölgesi ve simit bölgelerine liposuction rahatlıkla uygulanabilir. Daha kısa bir işlem olup iyileşme süresi kısadır.

Daha çok doğum sonrası göbek altında biriken yağ ve deri fazlalığı bulunan kadınlara yapılmaktadır. İç çamaşırı altında kalacak şekilde kısa bir kesi ile deri fazlalığı çıkarılır. Gerekli ise liposuction ile fazla yağlar alınır. Gevşemiş kas dokusu onarılarak ameliyat tamamlanır.

Mini karın germe ameliyatı 2-3 saat sürebilir. Genel anestezi ile yapılmaktadır. Tüm karın germe ameliyatında olduğu gibi mini karın germe ameliyatı öncesi hastanın normal kilosuna gelmesi için kilo vermesi uygundur.

Mini karın germe ameliyatı sonrasında hastaya korse giydirilir. Diren uygulanır. Bir gece hastanede yatması yeterlidir.

Türkiyede mini karın germe ameliyatları tam donanımlı hastanelerde ve bu alanda uzmanlaşmış doktorlarla gerçekleştirilmelidir. Türkiyede mini karın germe ameliyatı için geçirmeniz gereken süre 1haftadır. Mini karın germe ameliyatını fiyatı tüm karın germe ameliyatına göre daha uygundur.

alinti
________________

Hope. . . ✨

Swat
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:22.