IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


22Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Phoenix Editör
Phoenix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Razor ve Razoriye'nin aşkını duydunuz mu?
yazan Phoenix 16 Mart 2021, 20:04

Şöyle güzel bir aşk hikayesi okumayı özlemişiz ya... Toplanın size Razor ve Razoriye'nin aşkını anlatacağım....

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi halinde yaşayan bir beyefendidir. Her sıradan insan gibi o da gündüz işe gider akşam eve dönermiş. Fakat kendisini sürekli takip eden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın kendisine hisleri olduğunu hiç farketmemiştir. Ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] durur mu? Hemen çakmıştır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a olan ilgisini ve bunu göstermeye karar verir. Boş bir vakitte alır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ı karşısına ve konuşmaya başlar:
"Bak hemşo böyle platonik olmaz. Söylemen lazım" diyerek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ı söylemeye ikna eder. Fakat bunu söylemek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için hiç de kolay olmayacaktır...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir gün yaptığı mesaiden sonra eve dönerken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkasından koşmaya başlar konuşmak ümidiyle. Fakat birde ne olsun kendinden daha hızlı adımlarla yürüyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile arasındaki mesafe açılmış , açılmış da asıl mesele bu sefer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] u kaçırması değil hemen karşısında duran köpeklermiş. Bu köpekleri gören @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geldiği yönün tersine saatlerce koşmuş (köpekler kovalamaya üşenmiş ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu ödü patlıyo köpeklerden)

Yine aşkını ilan edemeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzülerek eve dönüp hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ı aramış. Başak hemşosunun üzülmesine dayanabilir mi ki? Hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı da arayıp başlamışlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a fikir vermeye. Yok ağrı dağında çay iç yok yollarına gül dök derken çıkan fikir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'u alıp boğazda balık yerken duygularını dökmek olmuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'u arayıp boğazda balık yemeye davet etmiş. Hesapları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın ödeyeceğini duyan Razor durur mu? Hemen kabul etmiş. Fakat planlar hiç bekledikleri gibi olmamış... Hayatında çorba dışında hiçbir şey yemeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a balık dokunmaz mı?
Midesine balık dokunan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşkını ilan edemeden apar toppar hastaneye kaldırılmış. Hastanedeki hemşirenin kendisine çok fazla ilgi göstermesine de aşık olmuştur fakat en büyük aşkı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dur.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine fikir almak için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ı arar. Bu sefer sürpriz bir isim vardır : Phoenix. SerdaR'ın anlattıklarını dinleyen phoenix "Serdar sen Razoriye olsana" diye fikir vermiştir. Fikir herkesin aklına yatmıştır. O günden sonra SerdaR, Razoriye olacaktır. Razor'un takıldığı siteye Razoriye ile gelen SerdaR başlar ilanı aşk etmeye.
(+Razoriye)>Razor özledim seni
(+Razoriye)> Sensiz gecelerim karanlık
(+Razoriye)>Razorcum da bana baksa merhudar olacam...

Bu sözlerle etkilenmeye başlayan Razor'un kanı Razoriye'ye kaynamıştır ve hatta onu beğenmeye başlamıştır.
(%Razor)>Razoriye hayatim :*
(+Razoriye)>Razor özledim seni
(%Razor)>Razoriye özlenmeyecek herif miyim işin ne
(%Razor)>Özle.

Böyle sürüp giderken Razoriye karakterine iyice alışmış olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanalda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ı görünce Razor'u unutup ismini SerdaR olarak değiştirir.
** Razoriye takma adını SerdaR olarak değiştirdi.
Razor bunu görünce durur mu? Razoriye sandığı sevdiceği SerdaR çıkmıştır. Büyük bir hüsrana kapılmıştır. Akşam eve dönünce iyice düşünür ve SerdaR olsa bile Razoriye'ye gerçekten aşık olduğunu farkeder. Bundan sonra aşklarını gizli yaşayacaklardır. Fakat kendini tutamayan SerdaR ve Razor'un aşkı heryerde görülmüştür.
Razor ve Razoriye'nin aşkını duydunuz mu?
Razor ve Razoriye'nin aşkını duydunuz mu?
Razor ve Razoriye'nin aşkını duydunuz mu?
Böylece @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Serdar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine..
(Bu hikayede yer alan olaylar tamamen hayal ürünüdür.)
__________________
۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓:OdvV24:

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰
Görüntüleme 562 Yorumlar 22
Toplam Yorumlar 22

Yorumlar

Alt 16 Mart 2021, 20:14   #2
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu tarz hikayeler de çok yaratıcısın kocaman tebessüm yarattın devamını bekliyorum

Aşkınız daim olsun emi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 
Alt 16 Mart 2021, 20:14   #3
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Razoriye hahahaha koptum
Emeğine sağlık canım

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 16 Mart 2021, 20:47   #4
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ahahahahahahahah @Pbonixxx Haykırdım Akşam Akşam.Bu hikayede yanan kimmoldu şimdi:d

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 16 Mart 2021, 20:49   #5
Standart

Hahaha Açıklayabilirler

________________


imza yok. parmak bassam?
 
Alt 16 Mart 2021, 20:50   #6
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık DDDDDDDDD

________________

(...)
 
Alt 16 Mart 2021, 20:52   #7
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 16 Mart 2021, 20:57   #8
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegine saglik DD

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 16 Mart 2021, 21:09   #9
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanka senin bir basketbol takımı olduğunu biliyordum ama bu resmen 3'lük oldu emeğine sağlık, adımızı çıkardığın içinde teşekkür ederim

________________

 
Alt 16 Mart 2021, 21:10   #10
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
serdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[mentıon=1598]phoenix[/mentıon] kanka senin bir basketbol takımı olduğunu biliyordum ama bu resmen 3'lük oldu emeğine sağlık, adımızı çıkardığın içinde teşekkür ederim
&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:46.