IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Oyun Dünyasından Son Haberler Oyunlarlar ile alakalı tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2023, 02:34   #1
Standart Sons of the Forest Çıkış Tarihi Açıklandı Mı?

Sons of the Forest Çıkış Tarihi Açıklandı Mı?

Sons of the Forest Erken Erişim Olarak Geliyor
Sons of the Forest, hayatta kalma aksiyon macera oyunu, daha önce birçok kez erteleme maruz kalan oyun en sonunda erken erişim sürümü olarak yayınlanacak. Geliştirici Endnight Games tarafından sunulan bu oyun, 23 Şubat tarihinde Steam üzerinden PC için yayınlanacak. Oyuncular, Sons of the Forest’u PC için erken erişim sürümüyle öncelikle oynamaya başlayabilecekler. Bu beklenen yapımı kaçırmayın ve 23 Şubat’ta Steam üzerinden indirin Sons of the Forest Çıkış Tarihi Açıklandı Mı?

Oyunun daha önce tam sürüm olarak çıkış yapması planlanmıştı

Sons of the Forest Çıkış Tarihi Açıklandı Mı?

Sons of the Forest, The Forest oyununun devamı niteliğindedir ve başlangıçta tam sürüm olarak yayınlanması planlanmıştı. Ancak ekip, oyunu erken erişim olarak piyasaya sunmayı tercih etti. Oyuncular, 23 Şubat tarihinde Steam üzerinden erken erişim sürümünü indirerek oynayabilecekler. Ekip, oyuncuların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak ve oyunu geliştirmek amacıyla bu kararı aldı. Oyuncuların desteği ile Sons of the Forest, daha da iyileştirilecek ve tam sürüm olarak yayınlanması planlanan daha yüksek bir kalite ile sunulacak. Sons of the Forest Çıkış Tarihi Açıklandı Mı

“Sons of The Forest oyunu, başlangıçtan bu yana uzun bir süreçte geliştirilmiştir ve en büyük ve karmaşık projemizdir. Oyunda eklemek istediğimiz birçok şey bulunuyor: Yeni öğeler, mekanikler, dengelemeler ve daha fazlası. Bu süreci oyunu tekrardan ertelemek yerine erken erişim sürümü ile toplulukla birlikte yapmak istedik. Böylece oyuncular, 23 Şubat tarihinde Steam üzerinden erken erişim sürümünü indirerek projemize katkıda bulunabilir ve bizimle birlikte oyunu geliştirebilirler.”


Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:40.