IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Oyun Dünyasından Son Haberler Oyunlarlar ile alakalı tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2022, 21:08   #1
Standart Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

Epic Store, Windows ve macOS işletim sistemlerinde kullanılan dijital bir oyun mağazasıdır. Epic Games, özellikle son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyun ya da içerikler ile oyunseverlerin gönlünde taht kurdu. Her ne kadar birçok kullanıcı hala Steam kullanmaya devam ediyor olsa da Epic Games dağıtmaya devam ettiği ücretsiz oyunlar ile kullanıcı toplamaya çalışmaktadır.

Epic Games, yılbaşına kadar klasikleşen oyun dağıtma etkinliğine başladığını duyurmuştu. Bu etkinlik kapsamında Epic, 30 Aralık 2021 tarihine kadar her gün 1 oyun dağıttı. Ancak etkinliğin son gününde ise üç yeni oyun ile oyuncuların karşısına çıktı. Oyuncular, her sene olduğu gibi bu sene de klasikleşen oyun dağıtma etkinliğinden memnun kaldılar. Bu doğrultuda Epic Games, 15 Aralık 2022 itibariyle tekrardan 1 Ocak’a kadar her gün ücretsiz oyun dağıtacağını açıkladı.

Şirket oyunseverlerin ücretsiz oyunlara verdiği tepkilerden memnun kalınmış olacak ki bu hafta toplam değerleri 81 TL olan “Fort Triumph” ve “RPG in a Box” oyunlarını oyunculara ücretsiz olarak sunuyor. Oyuncular, Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan bu oyunları, 8 Aralık’a kadar kütüphanelerine ekleyebilme imkanına sahipler.

Bunun yanı sıra Epic Games gelecek hafta vereceği ücretsiz oyunların “Saints Row IV: Re-Elected” ve “Wildcat Gun Machine” olacağını da açıkladı. Oyunseverler 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren ücretsiz olacak oyunları 1 hafta içerisinde ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleme fırsatı elde edecekler.

Epic Games uzun süredir popüler oyunları ücretsiz yapmıyordu. Ancak Epic, geçtiğimiz haftalarda oyun dağıtma etkinliği kapsamında pek çok başarılı yapım ile oyuncuları tekrardan mutlu etmeyi başardı. Şirketin geçtiğimiz aylarda dağıttı oyunlardan yola çıkarak gelecek dönemde yine yüksek bütçeli oyunlar görmemizin mümkün olduğunu söylemiştik.

Epic Games tarafından dağıtılan yüksek kalitedeki oyunlar, oyuncuları oldukça memnun ediyor. Bundan dolayı şirket, önümüzdeki süreçte kullanıcı sayısını artırmaya devam edecektir diyebiliriz. Özellikle de son haftalarda dağıtılan oyunların bu durumu temsil ettiğini söylemek mümkün. Ancak Epic Games her an bir sürpriz yaparak daha da yüksek bütçeli oyunları dağıtmaya başlayabilir.


Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:06.