IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

10Beğeni(ler)
  • 3 Post By Sterben
  • 1 Post By Mix
  • 1 Post By Jön TüRk
  • 1 Post By Creative
  • 3 Post By rainbow6
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2022, 10:50   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Togg’un Yeni Sedan Modeli Dünya Basınında

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2022’de boy gösteren Togg, yeni modeli ile dünyanın en büyük uluslararası otomotiv basınında da yer almaya başladı. Gelin, bu basın kuruluşlarının söylediklerine bakalım.
Türkiye’nin yerli elektrikli otomobil girişimi Togg, tüm dünyanın yakından takip ettiği teknoloji fuarı CES 2022’ye katıldı ve fuarın ilk gününde kendi standında yarım saatlik bir sunum yaptı. Togg, daha önce de ufak ipucu verdiği sürprizini de yaparak ilk olarak Aralık 2019’da tanıttığı sedan modelinin yenilenmiş prototipini dünyaya gösterdi.
Yenilenen sedan prototipi, 2019 yılında tanıtılan prototipe göre daha farklı bir tasarım taşıyordu. Fakat prototipi eskisinden ayıran en temel fark, içinde barındırdığı teknolojik elementlerdi. Togg’un yeni sedan tasarımı Türkiye’de büyük oranda beğeni toplarken yabancı basının da dikkatinden kaçmadı. Peki yabancı basın, Togg’un sedan prototipi hakkında neler söyledi?
Togg’un yeni konsepti hakkında dünya basını neler söyledi?

Togg’un Yeni Sedan Modeli Dünya Basınında
Togg’un ‘Transition Concept Smart Device’ adını verdiği yeni elektrikli sedan prototipi, genellikle otomotiv sektöründeki gelişmeleri paylaşan yabancı basının gündemindeydi. Uluslararası otomotiv basınının büyük isimlerinden bazılarının haberleri şu şekildeydi:
Autocar: Türk teknoloji firması Togg, ilk kez Las Vegas'taki CES fuarına katılarak 'akıllı cihaz' olarak adlandırdığı fazlasıyla otonom konsept otomobilini sergiledi

İngiliz otomobil dergisi Autocar, Togg’un yeni sedan prototipini “Türk girişimi Togg, CES konseptiyle birlikte beş yeni elektrikli otomobilini duyurdu” başlığıyla anlattı.
Carscoops: Togg, garip isimli elektrikli fastback çalışması ‘Transition Concept Smart Device’ı sergiledi

Togg’un Yeni Sedan Modeli Dünya Basınında
2003 yılından bu yana otomotiv dünyasındaki gelişmeleri aktaran Carscoops, “Türkiye’nin Togg’u Transition Concept Smart Device ile CES’te İlk Kez Boy Gösterdi” başlığıyla hazırladığı haberde aracın isminin garip bir isim olduğunu ifade etti. Haberde “Bu en yeni fastback’in daha önce gösterilen kompakt sedanın yerini mi alacağı yoksa sadece CES için mi hazırlandığı belli değil.” ifadelerine yer verildi.
Auto Express: Togg’un büyük hayalleri var

Togg’un Yeni Sedan Modeli Dünya Basınında
Bir diğer İngiliz otomobil dergisi olan Auto Express, Togg’un etkinlikte paylaştığı detaylara yer verdiği haberinde girişimin 2030 yılına kadar 5 segmentte 1 milyon araç satma hedefi için “Togg’un büyük hayalleri var.” ifadelerini kullandı.

Motor1: Kesin olarak bildiğimiz tek şey güzel gözüktüğü

Togg’un Yeni Sedan Modeli Dünya Basınında
Otomotiv basınının en büyük isimlerinden Motor1, “Türkiye’nin Togg’u CES’te Pininfarina Tarafından Tasarlanan Konseptini Tanıttı” başlığıyla paylaştığı haberde konsept için kullanılan ismin garip olduğunu belirten bir diğer basın kuruluşu oldu. Motor1, aracın üretim modeli mi yoksa prototip modeli olduğunun açıklanmadığını, şu anda emin oldukları tek şeyinse aracın güzel gözüktüğü olduğunu ifade etti.
Alıntıdır.
 
Alt 07 Ocak 2022, 10:54   #2
Mix
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

 
Alt 07 Ocak 2022, 23:17   #3
Emektar
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Her yönüyle her modeli güzel tamam.
Önemli olan yerli diye övündüğümüz bu aracı halk nekadara alacak.

 
Alt 07 Ocak 2022, 23:41   #4
Standart

Prototip olarak kalır.

________________

 
Alt 07 Ocak 2022, 23:49   #5
Standart

Alıntı:
Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her yönüyle her modeli güzel tamam.
Önemli olan yerli diye övündüğümüz bu aracı halk nekadara alacak.
Ne kadara alacak değil, alamayacak .

Olay zaten klasik AKP propagandası. Tek bildikleri bu. SİHA olmazsa, TOGG. O olmazsa yol ve köprü. Onlarda olmazsa bir yerlerden gaz ve petrol çıkarırlar. Son zamanlardaki korkunç zamlardan sonra Allah'ın günü TOGG masalını servis ediyorlar :).

Neyse konuya gelecek olursam bunu geçen arkadaşla tartıştık. Çıkacağı zaman muhtemel olarak en az 500 bin tl olur. Zenginim diyenler bile alamaz. Zaten param olsa da almam bu aracı.

Zira ortada doğru dürüst bir yedek parça tedariği yok, teknik servis ağı yok, şarj istasyonu desen Allah'a emanet. Ki, yeni bir araç. Ne kadar sağlam, arıza yapar mı binlerce soru.

Koç Grubu bu işi çok iyi yapmıştı. Kuş serisi deyip, halkın alabileceği araçlar yaptı. Rekor düzeyde sattı. Polis, jandarma ve taksiciler bu aracı aldı. Şimdi ise bu aracı ya yandaşlar alır ya da arap ülkeleri :)). Onlarda üzerine dantel koyup, depoya kaldırır sonra.

Zaten proje içinde, araç konusunda tecrübeli kimse yok. Anadolu grubu var, ne alaka. Zorlu desen ne alaka. Turkcell zaten tam bir komedi. Koç grubuna verselerdi şunu, şu an seri üretim bile başlamıştı.

Halk için LPGli ucuz versiyonlar çıkmalı idi. Kamu ve esnaf, kobi içinde doblo tarzı. Ama bu TOGG kimse kusura bakmasın tam bir siyasal islam şark kurnazlığı. Akla Jet Fadıl'ın İMZA'sını getiriyor .

(o araçta böyle tanıtılırdı. Fabrikası falan vardı. Prototipler ile gezerlerdi. Sonrası malum :))))

 
Alt 07 Ocak 2022, 23:51   #6
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Keşke benim olsaaa

________________



per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:11.