IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lyra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2021, 15:26   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool MG, Yeni Modeli EHS PHEV'i Türkiye'de

Geçtiğimiz aylarda elektrikli SUV modeli MG ZS EV ile Türkiye pazarına giriş yapan İngiliz otomobil üreticisi MG, C segmentine ait yeni modeli EHS PHEV'i Türkiye'de satışa sundu. 258 beygir güç üreten yeni model, aralık ayında bayilerdeki yerini alacak.
MG'nin ilk şarj edilebilir hibrit modeli olma özelliğini taşıyan yeni MG EHS PHEV, Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım paketine sahip olacak. Şu anda ön satışa sunulacak ancak Aralık ayında bayi satışlarına geçmesi beklenen araç, ön satış için 60 bin TL kapora şartına sahip.
Yeni MG EHS PHEV, toplamda 258 beygir (190 kW) güç ve 480 nm tork üreten elektrikli motoruyla 0'dan 100 km/sa hızlanmasını 6,9 saniyede tamamlıyor. Aynı zamanda L2 otonom sürüş özellikleri sunan araç, adaptif hız sabitleyici, şerit takip desteği, şeritten ayrılma uyarısı gibi özelliklere sahip.
Önümüzdeki yıl markanın diğer modeli Marvel R Electric de ülkemize gelecek

MG, Yeni Modeli EHS PHEV'i Türkiye'de
MG Türkiye Marka Direktörü Tolga Küçükyumuk, ön satışa sunulan yeni modelleri hakkında şu açıklamalarda bulundu; "Aracımızın ilk teslimatlarını Aralık ayında yapmayı planlıyoruz. O zamana kadar geçerli olacak ön satış koşullarıyla 60 bin TL kapora ödeyen müşterilerimiz araç fiyatını sabitleyebilecekler. Buna ek olarak, kullandığı fosil yakıtlı otomobilini yenilemeyi planlayan müşterilerimize 50 bin TL “Elektrikliye Geçiş Desteği” sağlıyoruz. Dileyen müşterilerimize ise MG Kiralama’dan aylık 7 bin 990 TL+KDV’den başlayan fiyatlarla EHS PHEV kiralama teklifi sunabiliyoruz."
MG, Yeni Modeli EHS PHEV'i Türkiye'de
Daha önce de belirttiğimiz gibi MG EHS PHEV, iki farklı donanıma sahip olacak ve giriş seviyesi olan Comfort paketi, 640 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip olacak. Üst seviye paketin satış fiyatı ise henüz belli değil. Elektrikli otomobil dünyasında yavaş yavaş adını duyurmaya başlayan MG, 2022 yılında ülkemize Marvel R Electric modelini getirmeyi planlıyor.
Alıntıdır.
 
Alt 22 Eylül 2021, 15:28   #2
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

eheh ilk kez duydum böyle bir araba olduğunu ;d

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12.