IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2023, 01:56   #1
Standart Tesla Cybertruck yolda görüldü! İşte son hali

Tesla Cybertruck yolda görüldü! İşte son hali

Tesla, elektrikli pick-up modeli Cybertruck’ın üretimine başlamaya hazırlanıyor. Şirket, seri üretimden önce yeni Cybertruck prototiplerinden oluşan bir filo oluşturdu. Cybertruck prototipleri yakın zamanda Kaliforniya’nın Palo Alto bölgesinde görüldü. Aracın yeni üçgen şekilli yan aynaları dikkatlerden kaçmıyor.

Tesla, Cybertruck beta prototip filosu kurdu
Tesla tarafından 2019’da duyurulan elektrikli pickup modeli Cybertruck, üç yılın ardından hala merak uyandırıyor. Bir süre önce Elon Musk, Teksas’taki fabrikanın 2024’ün başında üretime başlayacağını söylemişti. Yatırımcılarla konuşan Tesla CEO’su, “Cybertruck için son aşamadayız” ifadelerini kullanmıştı.


Tesla Cybertruck yolda görüldü! İşte son hali

Şirket nihayet “Cybertruck beta” olarak adlandırılan prototip tasarımları test etmeye başladı. Ancak yeni modellerde 2019’daki araca göre bazı farklılıklar bulunuyor. Örneğin, Cybertruck ilk olarak yan aynalar yerine kameralara sahip olacak şekilde tasarlanmıştı, ancak ABD’deki trafik düzenlemeleri buna izin vermiyor. Yeni prototip ayrıca bir tonneau kapağına (arabanın açık olan bölmesi) ve yan cama sahip gibi görünüyor.

Dördüncü çeyreğe ilişkin mali raporu açıklayan Tesla CEO’su Elon Musk, yatırımcılara Cybertruck’ın geleceğinden bahsetti. 2023 hedeflerini karşılayıp karşılamayacağı sorusuyla ilgili olarak Musk, üretimin “bu yaz” başlayacağını, ancak seri üretime geçmeyeceğini belirtti.

Elon Musk açıklamasında, “Üretim başlangıcını her zaman en aza indirmeye çalışırım. Üstelik zamanla artacak, ancak ilk başta çok yavaş (üretim olmasını bekliyoruz)” ifadelerini kullandı.

Gecikmelere rağmen, Cybertruck’ın gövdesi de dahil olmak üzere montaj için gerekli ekipmanların kurulmaya başlandığı aktarıldı. Elektrikli pickup, sektörde merakla beklenen araçlardan biri olmaya devam ediyor.

Hakkı Alkan’ın Tesla Model Y tecrübesini deneyimlemek isterseniz hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:00.