IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2023, 02:52   #1
Standart Böylesi görülmedi! Otomobilinin lastiklerinin çalındığını ilerleyemeyince fark etti

Böylesi görülmedi! Otomobilinin lastiklerinin çalındığını ilerleyemeyince fark etti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde oturan bilgisayar programcısı Hasan Zengin, dün sabah erken saatlerde eşini işe bırakmak için otomobilinin yanına geldi. Hava karanlık olduğu için lastiklerin çalındığını fark etmeyen Hasan Zengin ve eşi Şehriye Zengin, araca bindi. Otomobili çalıştıran Zengin, araç ilerlemeyince kaputu açıp motora baktı ancak bir şey bulamadı. Sonra tekrar aracı çalıştırıp yeniden ilerlemeyi deneyen Zengin, yine başarılı olamadı. Ardından tekrar aracın çevresini gezen ve ön iki lastiğin olmadığın fark eden Zengin, şoke oldu.

Böylesi görülmedi! Otomobilinin lastiklerinin çalındığını ilerleyemeyince fark etti

Zengin'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araç üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hasan Zengin, "Sabah hava karanlıktı, biraz da uykusuzdum. Aracıma bindim. Arabamı çalıştırdım, çalıştı. Sonra geri vitese taktım, baktım geri gelmiyor. İleriye de aldım, ilerlemiyordu. O esnada indim. Tekerlerin çalındığı hiç aklıma gelmiyor. Otomobilden indim kaputa baktım. Sorun yok. Tekrar araca bindim yine çalıştırdım ve çalıştı, fakat ilerletemedim. Tekrar inip baktığım da şok oldum. Sol ve sağ teker gitmiş, aracımı kaldırım taşının üstüne koyup gitmişler. 1-2 dakika kendime gelemedim. Arabamın jantları orijinal, lastiklerimi de yeni almıştım. Masrafım 15 bin liranın üstünde. İnşallah hırsızlar bulunur" ifadelerini kullandı.

Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:09.