IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2023, 03:10   #1
Standart Bugatti, 2022'de Kaç Otomobil Sattığını Açıkladı (Ronaldo'dan Başka Alan Olmamış Herhalde)

Süper otomobil üreticisi Bugatti, 2022 yılında rekor sevkiyat yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre şirket, geçtiğimiz yıl boyunca 80 adet otomobilin üretim ve teslimatını gerçekleştirdi.
Pek çok kişi için pek de iyi geçmeyen 2022 yılı, zenginler için pek de kötü geçmemiş gibi görünüyor. Zira hatırlayan okurlarımız olacaktır; dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde Rolls-Royce'un satış rekoru kırdığından ve 6.021 adet otomobil sattığından bahsetmiştik. Bugün yine benzer bir gelişme ile karşınızdayız.

Bugünse dünyanın en ünlü spor araba üreticileri arasında yer alan Bugatti'den benzer bir açıklama geldi. Şirket, 2022 yılında 80 adet otomobil teslimatı gerçekleştirdiğini açıkladı. Şirket daha önce hiçbir zaman bu seviyede teslimat yapmamıştı. Şirket bu yıl, üretmesi gereken 100 adet Chiron'a odaklanacak.

Tüm araçları el yapımı olan Bugatti, geçen yıl boyunca en çok Chiron üretimi yaptı!

Bugatti, 2022'de Kaç Otomobil Sattığını Açıkladı (Ronaldo'dan Başka Alan Olmamış Herhalde)

Bugatti tarafından yapılan açıklamalarda, 10 adet Centodiecis üretimi yapıldığını görüyoruz. Ayrıca sıfır model Chiron'lar da şirketin yoğun üretim yaptığı modellerdendi. Bu Chiron'ların 9 tanesi, şirketin ikonik modelinin "Super Sport 300+" versiyonuydu. Bu arada; 80 teslimatın komik olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Zira Bugatti'nin tüm otomobilleri el yapımı. Bu da üretilen her aracın özel olduğu anlamına geliyor.

Bu arada; geçtiğimiz yıl yapılan 80 teslimatın bir bölümünün "yenilenmiş" araçlardan oluştuğunu belirtelim. Bugatti; Chiron, Bolide ve Mistral isimli araçlarının eski modellerini tam 110 maddelik bir kontrol sürecinden geçirdi ve ikinci el olarak sattı. Yenilenmiş araç satış sayısı ne yazık ki açıklanmadı.

En ucuz sıfır model Chiron için 3 milyon dolar ödeme yapılması gerekiyor!

Bugatti, 2022'de Kaç Otomobil Sattığını Açıkladı (Ronaldo'dan Başka Alan Olmamış Herhalde)

Az önce de belirttiğimiz gibi Bugatti'nin tüm otomobilleri isteğe bağlı olarak üretiliyor. Hal böyle olunca da belirli bir fiyattan söz etmek mümkün değil. Yaptığımız internet aramalarında, en ucuz Chiron için istenen paranın 3 milyon dolar olduğu sonucuna ulaşıyoruz. Araçlarda herhangi bir üst limit ise yok.

Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:48.