IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2023, 00:44   #1
Standart Bu Arabaya Dünyada Sadece 1 Kişi Sahip Olabilecek

Karşınızda Bugatti Chiron Profilee

Bugatti, Chiron'un özel bir versiyonu olan "Chiron Profilee"i tanıttı. Sadece bir adet üretilecek otomobil, 1 Şubat'ta açık artırmaya çıkarılacak. Tasarım ve özellikleriyle kendine hayran bırakan otomobil, tüm otomobil tutkunlarının rüyalarını süsleyecek türden.

Piyasaya sürdüğü her otomobil ile gündeme bomba gibi düşen Bugatti'nin son dönemlerdeki popüler modellerinden bir tanesi Chiron'du. İlk kez 2016 yılında piyasaya sürülen ve sadece 500 adet üretilen bu otomobil, şimdi bugüne kadarki en özel versiyonlarından bir tanesine sahip. Bugatti, "Chiron Profilee" olarak isimlendirdiği yeni otomobilini resmen tanıttı.

Sadece bir adet üretilecek Bugatti Chiron Profilee, aslında Bugatti Chiron Pur Sport'un yeni bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Bu bağlamda; aracın tasarımı ise orijinaline sadık kalınarak dizayn edilmiş. Keskin hatlara sahip far tasarımı ile tanıtılan Bugatti Chiron Profilee, kelimenin tam anlamıyla devasa bir ızgaraya sahip olacak.

Bu Arabaya Dünyada Sadece 1 Kişi Sahip Olabilecek

Bugatti Chiron Profilee'in arka tasarımı da eşsiz olacak. Orijinal Chiron'daki 1,8 metrelik kanadın bir benzeri, bu versiyonda da bulunacak. Orta kısımda ise birleşik yapılı bir çift egzoz çıkışı bulunacak. Genel görünüm, her zamankinden sert bir şekilde karşımıza çıkacak.

Bu Arabaya Dünyada Sadece 1 Kişi Sahip Olabilecek

Yeryüzündeki tek bir kişinin olacak Bugatti Chiron Profilee, ultra sadelikte bir iç tasarıma sahip olacak. Sürücü, orta konsolda ufak bir vites topuzu ile birkaç fiziksel buton görecek. Karşısında ise analog gösterge ekranı yer alacak. Bugatti Chiron Profilee, sadece iki kişinin yolculuk edebileceği bir otomobil olacak.

Bu Arabaya Dünyada Sadece 1 Kişi Sahip Olabilecek

Gelelim kaput altına: Bugatti, bu otomobilde de farkını ortaya koyacak. Dört turbolu W16 8.0 litrelik motora sahip olan Bugatti Chiron Profilee, 1.479 beygir gücü sunacak. Maksimum hızı 380 km/sa olarak açıklanan otomobil, 0-100 km/sa hızlanmasını 2,3 saniyede, 0-200 km/sa hızlanmasını ise 5,5 saniyede tamamlayacak. Bu teknik özellikler, Bugatti Chiron Profilee'nin dünyadaki en hızlı otomobillerden bir tanesi olacağını gözler önüne seriyor.

Bu Arabaya Dünyada Sadece 1 Kişi Sahip Olabilecek

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bir adet üretilecek özel Chiron, Pur Sport'a kıyasla daha aerodinamik bir yapıya sahip olacak. Hatta bunu sağlayabilmek için, Profilee'de birkaç yeni parça da bulunuyor. Bu aerodinamik parça, aracı 380 km/sa hızla giderken yere yapıştıracak. Araç, virajlar için de özel olarak optimize edildi.

Sadece bir kişinin satın alabileceği Bugatti Chiron Profilee, 1 Şubat'ta Paris Louvre Müzesi'ne gidecek. Burada gerçekleştirilecek açık artırmadan sonra, bu aracın sahibinin kim olduğu anlaşılmış olacak. Standart Chiron'un 3 milyon dolar civarında satıldığını düşünecek olursak, bu özel versiyonun çok daha yüksek bir fiyata satılacağının kesin olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada, gelirin bir bölümünün hayır kurumlarına bağışlanacağını belirtelim.

Bugatti Chiron Profilee için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 01 Ocak 2023, 08:01   #2
Standart

Efsane görünüyor, hadi aranızda para toplayıp bana alın bu arabayı

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:08.