IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sterben


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2020, 09:29   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Netflix, Türkiye'de Temmuz Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Ülkemizde de fazlaca popüler olan Netflix, temmuz ayında yayınlayacağı orijinal dizi ve filmleri ile lisanslı içeriklerini açıkladı. Netflix'e temmuz ayında gelecek yapımlar, abonelerin pek çok yeni yapımla karşılaşacağını gözler önüne seriyor.
Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix, bugün milyonlarca aboneye aktif olarak hizmet veriyor. Hem abonelerinin ilgisini yüksek tutmak hem de yeni aboneler kazanabilmek için var gücüyle çalışan platform, her ay düzenli olarak yeni içeriklerle kütüphanesini genişletiyor. Bu haberimizde sizlere, Netflix'e temmuz ayında eklenecek olan yeni içeriklerden bahsedeceğiz.
Temmuz ayının Netflix için hareketli geçeceğini söyleyebiliriz. Çünkü Netflix, önümüzdeki ay hem popüler yapımlarının yeni sezonları ile tüketicilerin karşısına çıkacak hem de yeni yapımlarını yayınlayacak. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Netflix kullanıcılarını temmuz ayında neler beklediğine yakından bakalım.
Netflix, Türkiye'de Temmuz Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı
Netflix'in temmuz ayında yayınlayacağı içerikler

Warrior Nun (İlk Sezon / 2 Temmuz)


Netflix’in çizgi romanlardan uyarlama dizisi Warrior Nun'ın merkezinde, Ava adlı 19 yaşında bir kadın var. İkinci bir yaşam şansı ve sırtına yerleştirilmiş kutsal bir emanetle gözlerini bir morgda açan bu yetim genç, Hale Taşıyıcısı olarak Şeytan Avcısı rahibelerin gizli tarikatına seçildiğini ve süper güçlere sahip olduğunu öğrenir.
Cable Girls (Son Sezon: 2. Kısım / 3 Temmuz)


İlk sezonu 28 Nisan 2017 tarihinde yayınlanan Netflix Orijinal dizisi Cable Girls, 1920’lerin sonlarında Madrid’de geçen bir İspanyol drama dizisi olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdiye dek 5 sezonu yayınlanan dizi, 3 Temmuz’da yayınlanacak yeni bölümleriyle ekranlara veda edecek.
Exatlon (3 Temmuz)


Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği Exatlon Challenge, bu ay Netflix Türkiye’de yayınlanacak içeriklerden bir tanesi. 18 popüler Türk YouTuber’ın yer alacağı program, 3 Temmuz’da Netflix izleyicileriyle buluşacak.
Stateless (8 Temmuz)


Netflix, Stateless ile mini dizilerine bir yenisini daha ekleyecek. Avustralya çölünün ortasında yer alan bir göçmen gözaltı merkezinde yolları kesişen dört yabancının hikâyesini anlatacak olan Stateless, 8 Temmuz’da yayınlanacak.
Hakan: Muhafız (4. Sezon / 9 Temmuz)


Aralık 2018 yılında hayatımıza giren ilk Türk Netflix yapımlarından Hakan: Muhafız, geçmişini keşfeden Hakan’ın epik macerasını konu alıyordu. Yayınlandığı günden beri çoğu kişinin beğenisini kazanan yapım, 9 Temmuz’da yayınlanacak 4. sezonuyla final yapacak.
The Old Guard (10 Temmuz)


Bir başka Netflix Orijinal yapımı olan The Old Guard, Andy adlı bir savaşçının önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı olan bir grup paralı askeri konu alıyor. Başrollerini Charlize Theron, KiKi Layne ve Marwan Kenzari’nin paylaştığı aksiyon macera türündeki film, 10 Temmuz’da Netflix ekranlarından izlenebilecek.
Cursed (İlk sezon / 17 Temmuz)


Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması olan Cursed, gizemli güçlere ve efsanevi bir kılıca sahip olan genç asi Nimue’nin, halkını kurtarmak için paralı asker Arthur ile çıktığı yolculuğa odaklanıyor. Yapım, 17 Temmuz tarihinde ilk sezonuyla yayın hayatına başlayacak.
Korku Şehri: New York Mafyaya Karşı (22 Temmuz)

Mini dizi türünde olan Korku Şehri: New York Mafyaya Karşı, FBI’ın 1980’li yıllarda New York’ta terör estiren beş mafya imparatorluğunu nasıl yıktığını anlatan belgesel türünde bir yapım olacak. Mini dizi, 22 Temmuz’dan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.
Delidolu 2 (24 Temmuz)

Netflix, Türkiye'de Temmuz Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı
Vinge Marcello’nun yönettiği Amerikan gençlik filmi Delidolu 2, doğrudan 2018 yılında yayınlanan Delidolu’nun devamı niteliğinde olacak. Filmde, son sınıf için liseye geri dönen Elle’nin üniversiteye gitmek için çabalarını ve aşk hayatını izleyeceğiz. Beth Reekles’in 'Delidolu' adlı kitaplarından uyarlanan devam filmi, 24 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.
Last Chance U: Laney (5. Sezon / 28 Temmuz)


Netflix’in Emmy adayı dizisi Last Chance U, 5. sezonuyla geri dönüyor. Dizide Laney Kartalları’nın baş antrenörü John Beam’in, sayısız aksilikler arasında takımı toparlamak için verdiği mücadeleleri göreceğiz. Saha içinden ve saha dışından etkileyici görüntüleri ekrana taşıyacak Last Chance U: Laney, 28 Temmuz’da Netflix üzerinden izlenebilecek.
The Umbrella Academy (2. sezon / 31 Temmuz)

Netflix, Türkiye'de Temmuz Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı
Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşlerin hikâyesini anlatan Netflix Orijinal dizisi The Umbrella Academy, ilk sezonuyla çoğu kişinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Başrollerinde Ellen Page, Tom Hopper ve David Castaneda’nın yer aldığı sevilen Netflix yapımı, ikinci sezonuyla 31 Temmuz’da geri dönüyor.
Vis a vis: El oasis (İlk sezon / 31 Temmuz)

Netflix, Türkiye'de Temmuz Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı
Kadın hapishanesinde kalan bir grup mahkumun başından geçenleri anlatan Vis a vis’in devam yapımı Vis a vis: El oasis, dört sezon süren orijinal diziden Maca ve Zulema karakterlerinin yeni hayatına odaklanıyor. Orijinal yapımdan diğer tanıdık yüzlerin de yer aldığı dizi, 31 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:34.