IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2020, 23:03   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix Türkiye’de Bugünün enlerini açıkladı

Netflix’te en çok izlenen içerikler değişiyor ve yeni yapımlar da eklenmeye devam ediyor.

En çok izlenen içerik yerli bir film oldu
Netflix son zamanlarda yerli içerikler bakımından da zenginleşiyor. Bundan dolayı da son dönemde en çok izlenen yapımlar arasında yerli film ve dizileri de sık sık görebiliyoruz. İşte bugün Netflix’te en çok izlenen içerikler…

1 – Biz Böyleyiz
Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerini paylaştığı Biz Böyleyiz filmi, Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında ilk sırada yer aldı. Yönetmenliğini Caner Öztürk‘ün yaptığı filmin konusu, yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşının tekrar bir araya gelmesiyle başlıyor. Ocak ayında vizyona giren film; 370 bin kişi tarafından seyredildi ve 7 milyon liradan fazla hasılat elde etti. Yapımın IMDB puanı ise 6,0 oldu.

2 – 365 Gün
Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında ikinci sırada yer alan filmin konusu; bir mafya liderinin, bir iş kadınını kaçırıp hapsetmesiyle başlıyor. Mafya lideri, kadına da kendisine aşık olması için bir yıl süre tanıyor. Polonya yapımı bu filmin IMDB puanı ise 3,8 oldu.

3 – Snowpiercer
Bir süredir listenin üst sıralarında yer alan Snowpiercer bugün üçüncü sırada kendine yer buldu. Dizi dünyanın gelecekte karşılaşabileceği kurgu bir senaryo üzerinde ilerliyor. Dünya buzullarla kaplandığında hayatta kalabilen insanlar dünyanın çevresini dolaşan büyük bir trende yaşıyor. Ancak bir trende birlikte yaşamak teoride düşünüldüğünden daha zor olabilir. Bölümlerin süresi ise yaklaşık bir saat oluyor.

4 – Curon
Listenin dördüncü sırasında ise gerilim türünde bir İtalyan dizisi bizleri karşılıyor. Curon; 17 yıl sonra bir kadının, ergen yaştaki ikiz çocuklarıyla memleketine dönmesiyle ve sonrasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Yeni bir Netflix Orijinal yapımı olan bu dizi, 7 bölümden oluşuyor.

5 – The Last Days of American Crime
Platforma geçtiğimiz günlerde eklenen Netflix Orijinal yapımı film, bugün Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında beşinci sırada yer almayı başardı. Filmin konusu; devletin kanunsuz işlerin sonunu getirecek zihin değiştiren bir sinyali devreye sokma planıyla ve bunun hemen öncesinde bir banka soyguncusunun tarihi bir soyguna katılmasıyla başlıyor. 2 saat 30 dakikaya yakın süreye sahip film, 18 yaş sınırına da sahip olarak karşımıza çıkıyor.

6 – Behzat Ç.
Yakın zamanda listede kendine yer bulan yerli dizi, bugün Netflix’te en çok izlenen yapımlar arasında 6. sırada yer aldı. Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında Behzat Ç. de kendine yer bulmayı başarıyor. Sosyal medyada da hala konuşulmayı sürdüren dizi, popülerliğini hala yitirmedi diyebiliriz.

7 – Orman
Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında yer alan bir başka Polonya yapımı iş de Orman oluyor. Netflix Orijinal dizilerinden Orman’da; bir cinayette ortaya çıkan kanıtın, bir savcıya, 25 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşinin yaşıyor olma ihtimalini düşündürüyor. Konusunun başlangıcı bu şekilde olan dizi, 6 bölümden oluşuyor.

8 – Kolonya Cumhuriyeti
Listenin sekizinci sırasında ise yerli bir komedi yapımı bizleri karşılıyor. Ağırlıklı olarak Güldür Güldür ekibi oyuncularından oluşan kadrosuyla, 2017’de çıkış yapan film Netflix’te yer almasıyla birlikte ilgi görmeyi de başardı. Film beyaz perdede, 13 milyon liraya yakın hasılat elde etmiş ve 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti. Filmin konusu ise; yeni seçilen bir belediye başkanının ufak bir beldeyi ülke haline getirmesiyle başlıyor.

9 – Da 5 Bloods
Netflix’te en çok izlenen içerikler arasında dokuzuncu sırada Da 5 Bloods karşımıza çıkıyor. Afro-Amerikalı 4 gazinin, komutanlarının cesedini ve gömülü altınlarını bulmak için tekrar Vietnam‘a dönmeleriyle başlayan filmin yönetmen koltuğunda ise Spike Lee oturuyor. 2 saat 30 dakika süreye sahip film, Netflix Orijinal filmlerinden biri olan yapım, platformda yerini kısa süre önce aldı.

10 – Aşk 101
Netflix’in Türk yapımı olan bu dizisi, birbirinden farklı lise öğrencilerini konu alıyor ve tam olarak gençlik dizisi türüne karşılık geliyor. Bu yapım, yayınlanmadan önce de sosyal medyada olumlu ve olumsuz birçok tepki almıştı. Dizi, bir noktaya kadar Netflix”te en çok izlenen içerikler arasında ilk sırada yer alıyordu fakat bugün son sırada karşımıza çıkıyor.



alıntı
________________

Hope. . . ✨

Konu Sim tarafından (14 Haziran 2020 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 14 Haziran 2020, 23:31   #2
Standart

Severiz netflixi baymaz insallah.

________________

Bu gece, New York’ta bir Komedyen öldürüldü ve birileri bunu kimin yaptığını biliyor. {Rorschach’ın günlüğü:12Ekim1985}
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:57.