IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2020, 20:47   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

Popüler içerik platformu Netflix’te en çok izlenenler değişiyor ve yeni yapımlar da eklenmeye devam ediyor. Bugünün en çok izlenen içeriği, platformun yeni üyesi ve yerli yapım olan Acı Tatlı Ekşi adlı film oldu. Aynı zamanda listedeki sıralamalarda da değişimler var. Öte yandan Netflix’te en popüler içerikler dışında bir de sizin için mini dizi önerimiz var.


Netflix’te en çok izlenenler arasında zirvede yine yerli bir yapım var

Netflix’te en popüler içerikler içerisinde ilk sırada bugün ‘Acı Tatlı Ekşi’ isimli yerli film var. Snowpiercer ise bugün bir sıra geride karşımıza çıkıyor. Öte yandan bugün listede biraz daha fazla yerli içeriklerin olduğunu söyleyebiliriz. İşte Netflix’te en çok izlenenler…

1 – Acı Tatlı Ekşi

2017 yılında beyaz perdede gösterime giren film, 7 buçuk milyon liraya yakın hasılat elde etmiş ve 622 bin seyirci tarafından izlenmişti. Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi’nin baş rollerini paylaştığı film, Netflix’te en çok izlenenler arasında ilk sırada karşımıza çıkıyor. Ayrıca filmin süresi ise 106 dakika oldu.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

2 – Snowpiercer

Netflix’te en çok izlenenler arasında geçtiğimiz günlerde zirvede yer alan yeni Netflix Orijinal dizisi, bugün ikinci sırada karşımıza çıkıyor. Dizi dünyanın gelecekte karşılaşabileceği kurgu bir senaryo üzerinde ilerliyor. Dünya buzullarla kaplandığında hayatta kalabilen insanlar dünyanın çevresini dolaşan büyük bir trende yaşıyor. Ancak bir trende birlikte yaşamak teoride düşünüldüğünden daha zor olabilir. Şu anda iki bölümü yayımlanmış olan dizinin yeni bölümler her hafta eklenmeye devam edecek. Bölümlerin süresi ise yaklaşık bir saat oluyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

3 – Space Force

Listenin üçüncü sırasında ise Space Force isimli, taze bir Netflix Orijinal dizisi yer alıyor. İlk bakışta bir bilim kurgu yapımı gibi görünse de bu dizi komedi türünde bir içerik olarak karşımıza çıkıyor. ABD ordusunda kurulan yeni birimde, görevli insanların hikayesini izliyoruz. Bu dizinin esin kaynağı ise Trump’ın kurmayı planladığı Space Force adlı özel askeri birim oldu. Dizi, ilk sezonunda 10 bölümden oluşuyor ve her bölüm yaklaşık 30 dakika sürüyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

4 – Control Z

Alıştığımız konular dışında bir hikaye üzerinde ilerleyen bu dizi de aslında bir gençlik dizisi diyebiliriz. Bir hacker’ın, eğitim aldığı lisedeki kişilerin bilgilerini açığa çıkarmasıyla başlayan hikayede, dizinin baş karakteri de bu kişiyi tespit etmeye çalışıyor. 8 bölümden oluşan dizi Netflix’te en çok izlenenler arasında 4. sırada kendine yer buldu.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri


5 – Eğlenceli Tarih Dersleri

Bugünün en popüler içerikleri arasında beşinci sırada karşımıza bir belgesel serisi çıkıyor. Eğlenceli Tarih Dersleri, Explained minvalinde bir yapım diyebiliriz. Çeşitli konuları kısa süreli bölümlerle ele alıyor. Hazır yemeklerden, nükleer enerjiye kadar geniş yelpazede konuları işleyen yapım, Netflix’te en çok izlenenler arasında yer almayı başardı.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

6 – Kolonya Cumhuriyeti

Listenin altıncı sırasında yine yerli bir komedi yapımı bizleri karşılıyor. Ağırlıklı olarak Güldür Güldür ekibi oyunlarından oluşan kadrosuyla, 2017’de çıkış yapan film Netflix’te yer almasıyla birlikte ilgi görmeyi de başardı. Film beyaz perdede, 13 milyon liraya yakın hasılat elde etmiş ve 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti. Filmin konusu ise; yeni seçilen bir belediye başkanının ufak bir beldeyi ülke haline getirmesiyle başlıyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

7 – Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet

Netflix’te en çok izlenenler arasında yedinci sırada ise Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet yer alıyor. 2018‘de çıkış yapan bu film, bir pizza kuryesinin yanlışlıkla, bir cinayeti telefonuna kaydetmesiyle başlıyor. 800 bin liranın üzerinde hasılat yapan film, sinemada 100 bine yakın seyirci tarafından izlendi. Emre Mutlu, Hakan Bulut ve Gökhan Yıkılkan’ın baş rollerinde olduğu filmde Şafak Sezer de yer alıyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

8 – Behzat Ç.

Geçtiğimiz günlerde listenin son sırasında kendine yer bulan yerli dizi, bugün Netflix’te en popüler içerikler arasında 8. sırada yer aldı.. Yerli dizilerden olan Behzat Ç. Netflix’te en çok izlenenler arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Sosyal medyada da hala konuşulmayı sürdüren dizi, popülerliğini devam ettirmeyi başarıyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

9 – Vicdan

2008 yılında çıkış yapan yerli psikolojik, romantik film olan Vicdan, Netflix’te en çok izlenenler arasında bugün kendisine yer buldu. Nurgül Yeşilçay, Murat Han ve Tülin Özen’in baş rollerinde yer aldığı film, 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali‘nde en iyi kurgu ödülünü almayı başarmıştı. 2 saat süreye sahip olan filmin ayrıca 18 yaş sınırlamasına da sahip.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

10 – White Lines

Netflix’te en popüler içerikler arasında son sırada karşımıza yeni bir Netflix Orijinal dizisi olan White Lines çıkıyor. La Casa De Papel’in yaratıcısından çıkan bu iş, gerilim türünde diyebiliriz. Bir kadının, uzun zaman önce Ibiza’da kaybolan erkek kardeşini aramasıyla başlayan bir hikayeyi izliyoruz. Dizinin ilk sezonu toplam 8 bölümden oluşuyor ve bölümlerin süresi de yaklaşık bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

Bonus – Bodyguard

Netflix’te 2018 yılından itibaren yer alan bu mini dizi, 6 bölümden oluşuyor ve her bölümü 1 saat civarında sürüyor. Dizinin temposu oldukça yüksek olurken, bununla birlikte sürükleyicilik bakımından da başarılı diyebiliriz. Sürükleyiciliğinin yanı sıra Birleşik Krallık’taki hükümeti ve yapıdaki eksileri de göz önüne getirmesi, dizinin etkileyİci noktalarından oluyor.

Netflix Türkiye’de Bugünün En İyileri

Dizi ağırlıklı olarak, Birleşik Krallık İç İşleri Bakanı Julia Montague’yi koruyan Çavuş David Budd’ın yaşadıklarına odaklanıyor. Eğer diziyi izlemediyseniz, listenize eklemenizi öneriyoruz.





-Alıntı-
________________



per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:35.