IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2023, 12:34   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Squid Game: The Challenge: 4.56 Milyon Dolarlık Ödülü Kim Kazandı?

Squid Game: The Challenge'ın final bölümü yayında!

Squid Game: The Challenge: 4.56 Milyon Dolarlık Ödülü Kim Kazandı?

Netflix, 2. sezon onayını da verdiğini açıkladığı Squid Game: The Challenge'ın final bölümünü yayınladı. Artık 4.56 milyon dolarlık büyük ödülü kimin kazandığını biliyoruz. Ancak size de söylemek için, metni birkaç satır daha uzatmaya çalışıyorum ki, bir sürpriz bozanla karşılaşmayın. Evet şovu izliyorsanız ve henüz final bölümü izlemedeyseniz, yazıyı okumaya devam etmenizi tavsiye etmem.

Squid Game: The Challenge'ın 10. ve son bölümünde, finale kalan son 3 yarışmacı( Mai, Phill ve Sam) smokinlerini giydiler ve "ziyafet" olarak anılan cömert bir final yemeğine davet edildiler. Ve yemek boyunca hayatlarından bahsedip birbirlerini biraz daha yakından tanıdılar.

Yemeğin ardından elbette rahat rahat tatlılarını yiyemediler, çünkü aralarından birinin daha elenmesi gerekiyordu. Üçlüye bölümün ilk mücadelesi sunuldu; bir kare, bir yuvarlak ve bir üçgen düğmeden oluşan bir masa. Basılan ilk düğme yeşile dönerse, oyuncu finale birlikte gitmek istediği diğer oyuncuyu seçer ve seçilmeyen elenir. Kırmızı ise basan oyuncu elenir; eğer griyse herhangi bir şey olmaz ve oyun devam eder.

Mai iki erkek oyuncudan birinin yeşile basması durumunda kendisinin kaybedeceğinden şüpheleniyordu. Akıllıca davranarak ilk önce gitmeye ve kaderini kontrol etmeye gönüllü oldu. Ama tabii ki ilk düğme gri renkte yandı çünkü bu da bir kurgu. Sam bir sonraki olmayı teklif etti ve aslında bu noktada yapımcılar ona yeşil ışık vererek biraz daha drama yaratabilecekken ışık kırmızıya döndü ve Sam elenerek finale Mai ile Phill çıktı.

Kısa bir süre sonra, final oyunu tanıtıldı; taş kağıt makas. Kalamar Oyunu alanının kumlu bir platformunda duran Mai ve Phill, tekrar tekrar Taş, Kağıt, Makas oynadılar ve her turun galibi, bir kutudan demir bir anahtar seçerek, bu anahtarın 4,56 milyon doları simgeleyen süslü bir kasayı açıp açmadığını görmeye davet edildiler. ikramiye. Bu pek çok kez tekrarlandı ve her ne kadar kurgu bir anlığına Phill'in kasanın kilidini açacağını düşünmemize neden olsa da, bir sonraki turda Mai'nin makası Phill'in kağıdını kesti ve kasayı Mai açarak büyük ödülün sahibi oldu. Onu kasada gold bir banka kartı bekliyordu.

Umalım da, bakiyesini kontrol etmek için kullandığını gördüğümüz 0287 PIN kodunu değiştirmiş olsun!


Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15.