IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Discorium


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2020, 12:17   #1
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

İnternet üzerinden en güncel film ve dizileri izlememize olanak tanıyan Netflix'te artık profiller kilitlenebiliyor. 4 haneli şifre ile kilitlenen profillere aynı hesaptaki diğer kullanıcılar erişim sağlayamıyor.

Kişisel verilerimizin isteğimiz dışında başkalarının ve özellikle kötü amaçlı kişilerin eline geçmesini engellemek için kullanıyor olduğumuz uygulama ve platformlar üzerindeki gizlilik ayarlarımızı iyi yönetmemiz gerekiyor.

Aynı hesap içerisinde birden fazla kişinin servisten yararlanabilmesine olanak tanıyan Amerikan medya hizmetleri sağlayıcısı ve prodüksiyon şirketi Netflix'te diğer kişilerin profillerine erişip ne izlediklerine göz atılabiliyordu.

Netflix'in yeni özelliğiyle beraber artık aynı hesap altındaki Netflix kullanıcılarının/profillerinin, diğer profillere erişim sağlamasına engel geliyor.

Netflix profilleri artık kilitlenebiliyor.

Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

Yeni tür koronavirüs sebebiyle evlerimizde kendimizi karantina altına aldığımız ve virüsün yayılmasına engel olmaya çalıştığımız şu günlerde vaktimizi kitap okuyarak, oyun oynayarak, televizyon izleyerek veya film/dizi seyrederek geçiriyoruz.

Film ve dizi izlemek için en çok kullanılan platform olan Netflix, kullanıcılarının kişisel verilerinin güvenliğini artıran yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Netflix'in yeni özelliğiyle beraber aynı hesabı kullanan kullanıcılar, profillerine 4 adet rakamdan oluşan bir PIN koruması koyabiliyor.

Özellikle aileler için uygun fiyat uygulayan Netflix'in bu özelliği platformuna eklemesi, aynı hesap altında birden çok profil kullanan aileler içerisindeki bireylerin özel hayatını güvence altına alıyor. Aynı hesapta çocuk profiline sahip olan aile bireyleri, kendi profillerine PIN koruması uygulayarak çocuk profilinin diğer profillere erişim sağlayabilmesinin önüne geçebiliyor.

Netflix profili için PIN koruması nasıl aktifleştirilir?

Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

Netflix üzerinde PIN koruması ne yazık ki sadece internet tarayıcısı ile etkinleştirilebiliyor. Ancak bir kez etkinleştirildiğinde PIN koruması; mobil, internet tarayıcı, tablet, masaüstü uygulaması dâhil olmak üzere bütün platformlar üzerinde aktif hâle geliyor.

PIN korumasını profiliniz için etkinleştirmek için bir internet tarayıcısı aracılığıyla Netflix.com adresine gidin ve hesaba giriş yapın.

Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

Ekranın sağ üst kısmında bulunan seçeneğe tıklayıp "Hesap"ı seçin.

Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

Açılan pencerede "Profil ve Ebeveyn Kontrolleri" adımına gelin ve "Profil Kilidi" seçeneğine tıklayın.

Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

Hesap şifrenizi girerek doğrulamayı gerçekleştirin.

Netflix'in Yeni Özelliği PIN ile Profil Kilitleme Nasıl Kullanılır?

Gelen ekranda "(profil adınız) adlı profile erişim için PIN kodu girilmesini iste." seçeneğini işaretleyin ve kendinize özel bir PIN kodu girin.

Kaydet butonuna tıklamanızla beraber Netflix profilinize erişilmek istenildiğinde belirlemiş olduğunuz 4 haneli PIN korumasının girilmesi istenecek. Tüm platformlardaki Netflix erişimleri için geçerli olan PIN kodunuzu unutmamaya özen gösterin.


alıntı..

________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."
 
Alt 08 Nisan 2020, 12:23   #2
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bunu deneyim ben 😁

________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:40.