IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2023, 05:36   #1
Standart Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

Chupa , Jonás Cuarón'un yönettiği ve ortak yazdığı, yakında çıkacak bir Netflix Orijinal aile macera filmidir.


Cuarón, ROMA, Gravity ve Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmlerinde çalışmış Akademi Ödüllü yönetmen babası Alfonso'nun izinden gidiyor. Jonás'ın şu anda kendi adına 8 yönetmenlik kredisi var ve yakında Zoro'nun yeniden başlatılmasını yönetecek.

Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

Cuarón, filmin kökeni hakkındaki heyecanını ise şöyle dile getirdi:


Efsane başladığında küçük bir çocuktum. [Miti] tersine çevirme ve onu bir aile macerasını anlatmak için kullanma fikri geldiğinde, hemen heyecanlandım. Her zaman ET'nin büyük bir hayranı oldum ve bunun gibi hikayelerin çok güçlü olduğuna inanıyorum çünkü çocukların yetişkinler tarafından yanlış anlaşılması fikri üzerinde oynuyorlar. Chupa bir canavar olabilir ama Alex'in neler yaşadığını gerçekten anlayan tek kişi o. Bir çocukla bir yaratık arasındaki bağ o kadar saf ki, tıpkı bir evcil hayvandaki gibi, dili aşıyor.”


En önemlisi, ilk iki Evde Tek Başına ve Harry Potter filminin yönetmeni olan Chris Columbus, Chupa'nın yönetici yapımcılarından biri. Colombus, 2018'de Netflix ile genel bir anlaşma imzaladı ve bu anlaşma, Kurt Russel'in oynadığı Noel Chronicle'ın her ikisinin de vizyona girdiğini gördü. Michael Baranthan, 26th Street Pictures aracılığıyla Chris Colombus ve Mark Radcliffe ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

hupa Netflix çıkış tarihi ne zaman ?


Chupa'nın dünya çapında ve özel olarak 7 Nisan 2023'te yayınlanacağı Netflix tarafından doğrulandı.


Chupa'nın konusu nedir ?

Chupa'nın özeti Netflix'ten alınmıştır:


13 yaşındaki utangaç Alex, geniş ailesiyle ilk kez tanışmak için Kansas City'den Meksika'ya uçar. Orada büyükbabası ve eski Lucha libre şampiyonu Chava'nın enerjik, güreş takıntılı kuzeni Memo ve korkusuz, havalı kuzeni Luna ile tanışır. Ancak Alex yönünü bulmaya başlarken, büyükbabasının kulübesinin altında yaşayan efsanevi bir yaratık keşfeder: çiftçilerin çiftlik hayvanlarıyla beslendiği söylenen korkulan, büyümüş chupacabra'nın hikâyelerinden tanıdığı genç bir chupacabra yavrusu. Alex kısa süre sonra yeni arkadaşı "Chupa"nın ailesiyle gizli bir geçmişi olduğunu öğrenir ve inatçı, tehlikeli bilim adamı Richard Quinn, güçlerini kullanmak için yanlış anlaşılan yaratığın peşine düşer. Alex, Chupa'yı yaklaşan tehlikeden korumak için, yeni kurduğu ailesinin bağlarını uçurumun eşiğine getirecek, hayatının macerasına atılır.

Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

CHUPA'nın oyuncuları kimler?

Evan Whitten, efsanevi Chupacabra yavrusunu keşfeden genç çocuk Alex'in başrolünü oynuyor. Chupa, Whitten'ın Netflix'teki ilk çıkışı olacak. Akış hizmetinin dışında, Whitten'in bugüne kadarki en dikkate değer rollerinden biri, Mr. Robot'ta genç Elliot'ı oynamaktı.


Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

Christian Slater, Chupacabra'yı avlamaya kararlı bilim adamı Richard Quinn'i canlandırıyor. Rol arkadaşı Whitten gibi, o da Bay Robot'taydı ama başlık karakteri olarak çok daha büyük bir rolü vardı. Bu, Inside Job ve We Can Be Heroes'da oynadıktan sonra Slater için üçüncü veya dördüncü proje olacak. Seslendirme yeteneği, yaklaşan animasyon dizisi Army of the Dead: Lost Vegas'ta da duyulacak.

Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

Demián Bichir, Chava rolünü oynuyor. Bichir daha önce George Clooney'nin Netflix filmi The Midnight Sky'da rol aldı ama en çok Quentin Tarantino'nun The Hateful Eight'teki Bob rolünü oynamasıyla tanınıyor .

Netflix'e müthiş bir aile filmi geliyor! “Chupa”

Alex'in kuzenleri Memo ve Luna'yı Nickolas Verdugo ve Ashley Ciarra canlandıracak. Her iki genç oyuncu da oyunculuk çıkışlarını Chupa'da yapacaklar.


Julio Cesar Cedillo, Dr. Juan Carlos Ortega rolünü oynuyor. Cideo daha önce Guillermo González rolünü oynadığı Narcos yan ürünü Narcos: Mexico'da rol almıştı.


Chupa'nın çekimleri ne zaman ve nerede gerçekleşti ?

Çekimler 23 Ağustos 2023'te başlayan ve 29 Kasım 2021'de sona eren ABD'nin New Mexico kentinde gerçekleşti.


Chupa'nın ebeveyn değerlendirmesi nedir ?


Chupa'nın Ebeveyn Rehberliği için PG olarak derecelendirildiği doğrulandı

ALINTI
 
Alt 23 Mayıs 2023, 20:04   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İmdb 5.5 izlenir mi sanmam..

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 23 Mayıs 2023, 20:09   #3
Standart

Hanım da ben de erotik film seviyoruz ama Netflix'te çok az var.

________________

"Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:07.